JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, November 30, 2010

Trendy Shop Promotion

Today I have a good mood to give a discount for all members... As Trendy Shopp is 15th days born with 69 members (so far)... Alhamdulillah... There`s a promotion for several item and it will be start from 1.00pm until 10.00pm only... Tq

click here for information...


Monday, November 29, 2010

Trendy Shopp For U to Shopping

SHOP AT TRENDY SHOPP


We have a variety of item for u to choose :








 For fast order, jz sms the code, quantity to 017 4099956...

Trendy Shopp jual Adult Legging n Inner Baju

Facebook : search Trendy Shopp n LIKE
Happy shopping u gals...


 Colourful of Adult Legging
Adult Legging... Come in variety of colour...
Very soft, comfort fabric...
(Sejuk, tak panas dan x nipis taw...)

Free size...
Stretchable and can fit to XL Size...
RM25 include postage...




Inner (Black)
Fabric : Soft, cold, strechable...
Size S, M, L

p/s : Tak berbulu... Money back guraantee kalau berbulu... Buat masa sekarang hanya Inner Hitam available...


For fast order, sms me :
-ur name, tel, add, item code, quantity to 017 4099956.

or PM me thru :
www.trendyshopp.blogspot.com

or add me on facebook :

Wednesday, November 24, 2010

Add me on FB

Wanna have a window shopping... Plz do come to visit my new page on facebook....                 

Ready Stock : Multipurpose Hanger 28 Lubang

Woman Belt

Wall Sticker

Search Trendy Shopp on fb and u will get the page.... Then LIKE the page to become one of my fan... Thanks for ur support...

Currently, I`m doing online business for this item :
1) Multipurpose Hanger
2) Woman Fashion Belt
3) Wall Sticker
4) Bracelet (lelong)
5) Busha Legging (colourful and nice legging for kids) - upcoming this nite.... Wait okey...
5) Make up Stuff - upcoming tomorrow....

I`m also  available at BLog... Just click here.... http://www.trendyshopp.blogspot.com/

I`m a new entrepreneur ... Hehe... Baru nak berjinak2... Tenkiu all for ur support...

Monday, November 22, 2010

Saya Buat Biz Baru

Nak war2 kan nieh... DO visit to my new blog... That`s for my new business.... Enjoying to see what inside it... I`ll upload more loveable item later....

Saya menjual :
1) Wall Sticker
2) Multipurpose Hanger
3) Woman Fashion Belt

Just click here to go to my online business..... http://www.trendyshopp.blogspot.com/



Monday, November 15, 2010

Saya nk masak Rendang Kijang....

Esok Raya Haji kan.... Alahai sedihnya tak dapat balik kampung halamanku di Kedah.... HUhu...
Sabo jelah...

Tapi esok ai nak wat rendang special..... Rendang Kijang... Ayah ai masuk hutan n dapat sekor kijang.... Actually pergi 4 org n dah divide by 4.... 

Kena masak rendang ayam jugak sebab ada orang tak makan Kijang.... Hurmmm....
Jap lagi nk g beli bahan2 kat OTK Puchong.... Yeahh...

Selamat Hari Raya Aidil Adha semua.... 

p/s : saper nak leh datang ke rumah yer... ;-)

Sunday, November 14, 2010

Saya Menjual Hanger Pelbagai Guna 28 Lubang....










Hanger tudung 28 lubang....

Boleh sangkut tudung awning, tudung bawal, tie dan dll yang sesuai....

Sesiapa berminat boleh PM saya... Harga RM17.00....

Postage tambah RM7...

5pcs - 10pcs = RM16
11pcs-20pcs = RM15
20pcs n above = RM14

Delivery in Puchong area is free...

saya berada di Puchong area jadi jika anda mahu cash n carry, boleh datang ke sini....

call saya 017 4099956

or email emasyok@gmail.com

FB : Hanger Online

Thursday, November 11, 2010

Main Bola.....Tiba-tiba rebah

Penyanyi kumpulan Fotograf, Mohd Shamrin Abdul Samad, 45, meninggal dunia dalam perjalanan ke hospital selepas rebah ketika bermain bola sepak di padang Kelab Sultan Sulaiman, Kampung Baru, pada jam 6.30, petang semalam.


Shamrin yang popular menerusi lagu Di Alam Fana Cinta dan Ke Pintu Kasihmu dikatakan tidak langsung menunjukkan sebarang tanda atau sakit sebelum rebah secara tiba-tiba di tengah padang ketika perlawanan persahabatan berlangsung di antara teman-teman artis.


Menurut rakannya, Shaful Azry Mohd Ariffin, 38, atau lebih dikenali sebagai Riot daripada kumpulan Kool yang berada di tempat kejadian, semuanya berlaku terlalu pantas hingga sukar untuk diingatkan semula.

“Sekitar jam 5.45 petang Shamrin ada mengangkat tangannya seolah-olah menunjukkan tanda dia kepenatan dan meminta pemain lain menggantikannya. Kemudian, dia tunduk seperti hendak membetulkan kasut dan ingin duduk. Namun, tiba-tiba rebah dan terbujur di tengah padang. Saya dan teman-teman yang sedang bermain terus meluru kearahnya.

“Kami lihat dia menggigil dan kemudian tidak sedarkan diri, namun jantungnya masih berdegup. Kami buat pelbagai cara yang termampu untuk menyelamatkannya kerana bimbang mungkin serangan jantung. Namun, semuanya tidak berhasil dan terus mengangkat Shamrin untuk dibawa ke hospital di Kampung Baru.


“Ketika dalam perjalanan ke hospital, wajah dan tubuhnya sudah kebiru-biruan dan ketika itu denyutan jantungnya sudah berhenti,” katanya.


Jenazah Shamrin kemudian dipindahkan ke Hospital Kuala Lumpur untuk bedah siasat.
Selain menyifatkan kejadian yang menimpa sahabatnya itu bagai sukar dipercayai, Riot langsung tidak menyangka pertemuan petang itu yang terakhir antara mereka.

“Siapa sangka, dalam sekelip mata saja saya kehilangan seorang sahabat. Bukan saja kami berdua sering membuat persembahan bersama, malah kami berkongsi minat sama iaitu bermain bola sepak seperti kami lakukan hari ini,” katanya.

Shamrin meninggalkan balu, Jasrizatul Akhmar Abu Saman, 29, yang sarat mengandung anak ketiga serta dua anak iaitu, Akmal Danish, 5, dan Akmal Shamim, 1. Dia juga mempunyai anak perempuan Siti Najwa, 17, hasil perkahwinan pertama dengan Noreda Mohd Razali.

Jenazah Shamrin dikebumikan di tanah perkuburan USJ 22, Selangor, sebelum solat Jumaat hari ini.

Sebelum itu, Shamrin sempat membuat persembahan di Balai Seni Lukis Negara sempena Pelancaran Syiling P Ramlee dengan menyampaikan sebuah lagu seniman agung itu berjudul Bila Larut Malam.

Monday, November 8, 2010

For The Rest of My Life.wmv


I create this video and dedicated to my lovely husband.... Layannnnn.......

Tuesday, November 2, 2010

Sian kat para graduation UUM

SM Teknik Kangar tenggelam
Bah di Perlis dan kawasan sekitar Kedah... Malangnya adikku di UUM n adik ipar di SM Teknik Kangar mengalami banjir buruk... Kesian kat adik2 ku...


Taman di Jitra tenggelam 4-5 kaki

Menurut adikku di UUM, Hari Konvokosyen yg berlangsung semalam terpaksa ditangguhkan kerana banjir yang sudah melepasi tahap lutut... N kesian juga dekat para graduation yang tak dapat ambik degree sroll mereka... Keadaan menjadi stuck kerana student di kampus tidak dapat keluar dan parents n para graduation tidak dapat masuk ke tempat Konvokesyen. Most the parents stuck kat Changlun n Jitra....

N adik iparku aku pulak cakap air busuk.... hahaha... lawak ajer adik iparku ini.... maner tak busuknyer air kumbahan, air longkang n semua segala air ada dah bercampur....

Semlm tengok berita laporkan keadaan banjir makin surut... Alhamdulillah.... Semua selamat.....

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...