JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, August 6, 2010

Cubaan Membunuh Bayi Comel Lagi


Taktau la nak cakap lagi pasal kes pembuangan bayi nie....Tiap2 hari ada dalam paper...
Seorang pemuda menjumpai bayi yang masih bertali pusat terendam di dalam pembentung air...
Tragis sungguh...
Bayi ni diselamatkan oleh pemuda tersebut dan dibawa ke Stesen Petronas berhampiran dan dimandikan/dibersihkan oleh pemilik premis berkenaan...Kemudian diberi minum susu...
Baby menangis sekuat hati kata pemuda tue...
Kalo lambat agaknya tak dpt diselamatkan lagi sebab keadaan sejuk air longkang terowong MRR2 tu....
Memang takde hati dan perasaan betul ibu bayi nieh...
Kalo ye pun taknak, bagila pada sesiapa yang nak..
Tak pun letakla dekat tempat yang selamat...
Kalo tau nak bunuh bb nie baik bunuh semasa janin lagi...
Lagi senang sebab tak payah susah2 nak beranakkan bb nieh lg...
Sori, saya mmg beremosi kalo orang buang anak....
Yelah, org lain kawen bertahun2 nk dptkan zuriat...Macam2 cara buat nk dpt anak,tapi diorang ni senang2 ajer buang... Masa buat tak ingat...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...