JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, August 16, 2010

AVENE !!!

Alkisahnya 2-3 bulan lepas aku merayau2 di IOI Mall.. Sengsorang je beb... Then aku masuk kedai SASA... Next to Guradian kat Ground Floor... Mulanya aku cuma nak beli Face Foundation jerk... Tapi dek kerana keramahan n ke'frinedly'an promoter tu aku terbeli produk AVENE... 2 jenis yang produk diberikan pada aku iaitu :
a) Cleanance K
b) Clenance (Emulsion)

Memang muka aku bermasalah... Sensitif... Jerawat tu memang suka melepaks kat atas muka aku nieh... Dah macam2 cara dah aku cuba.... Ape2 produk yang member suggest mesti aku cuba... Tp keberkesanannya hampeh... Kulit sensitif cenggini memang susah...

Promoter tu soh la aku try 2 jenis item tue... Alhamdulillah, lepas sebulan pakai jerawat tak  berani nk menepek kat muka aku dah... N kulit jadi lg smooth... I loiiikee...
N promoter tu ade ckp masa promote dulu ramai patient yang lagi teruk dari muka aku dah OK sekarang... N doktor pun guna produk nie untuk pesakit mereka...

Nak tahu lebih lanjut kena g kat sini :http://www.aveneusa.com/home/

Harga agak mahal gak tp Worth It.... Then bulan lepas aku g lagi n show her my new face... N she said "ok lor...now u need to buy a mask n cream to make ur face healthier n younger.."
Wowww... Aku tergoda lagi n beli lg 2 produk tue... N now I juz continue the products suggested... Thanks to the promoter...

Dikenali Avène Thermal Spring Water

Kisahnya :
A 40-year journey in the Cevennes Mountain allows the water in Avène to acquire the perfectly balanced mineral composition and become gradually enriched with the trace elements and silicates.

Avene bagusnya ialah :
1)Rich in silicate and trace elements soothes, calms and softens
2)Protects and purifies skin
3)Low salt mineral content (NoCl, 266 mg/l) adapted to sensitive skin will not dry out the skin (see Avène’s NoCl amount compared to other thermal spring water)
4)pH 7.5 won’t sting or burn skin. Can be sprayed on open, clean wounds
5)Naturally bacteriologically pure
6)Constant temperature of 75ºF, 25.6ºC

The water is the only thermal spring water directly connected from the source to the Hydrotherapy Center and the manufacturing plant next to the Center. The first time it sees the light is when it touches your skin!





No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...