JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, March 30, 2011

Rahsia Tahi Lalat

Masyarakat pada zaman dahulu mengenal seseorang dgn melihat tanda pada badannya. Diturunkan di sini firasat tentang tahi lalat.
Sejauhmana kebenarannya tidaklah diketahui dgn jelas. Namun begitu, ia biasa diajarkan di kalangan Masyarakat Melayu. Hanyalah sekadar menambah pengetahuan semata-mata.


TANDA FIRASAT
  • bibir atas kanan banyak rezeki, pandai
  • bibir atas kiri ramai kawan, baik hati
  • bibir bawah kanan disegani orang, ramai yg suka
  • bibir bawah kiri pandai bicara, tak mudah kalah
  • leher kanan cerdas, jujur, berani menderita
  • leher kiri cerdas dlm segala hal dan banyak pengetahuan
  • leher di tengah tercapai cita-cita
  • biji mata kanan suka serong dan pembohong
  • biji mata kiri pembohong tetapi baik hati
  • hujung mata kanan baik hati, sopan santun, cerdas
  • hujung mata kiri baik budi, murah rezeki
  • punggung kanan agak mengalami kesulitan
  • punggung kiri malas dan suka duduk
  • betis kanan suka berhibur, boros
  • betis kiri rajin,tidak suka menganggur
  • lutut kanan bersikap tidak peduli dan tak mahu berusaha
  • lutut kiri kurang kuat berusaha
  • kepala sebelah kanan terkabul cita-cita
  • kepala sebelah kiri sering menemui kesusahan
  • kepala sebelah belakang jujur, sabar dan tekun
  • kening kanan cerdas dan cekap
  • kening kiri cerdas, sopan santun
  • tengah kening keras hati, berani segala hal
  • hujung mulut kanan kecil rezeki, tak mudah kalah
  • hujung mulut kiri suka berpoya-poya
  • ketiak kanan dapat menyimpan rahsia
  • ketiak kiri jujur, banyak yang cinta
  • pergelangan kaki kanan suka berpergian (keluar rumah)
  • pergelangan kaki kiri kehendak kuat
  • batang hidung banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
  • pada hidung banyak rezeki
  • dagu bawah kanan jujur dan baik hati
  • dagu bawah kiri bijak sana dan berbudi luhur
  • kemaluan kanan atau kiri baik, suka senggama
  • di kepala kemaluan (lelaki) bakal beristeri 2
  • tumit kanan jujur dan banyak kawan
  • tumit kiri baik budi
  • alis kanan suka menolong, baik hati
  • alis kiri ramai yang suka
  • pangkal peha kanan kemahuan kuat
  • pangkal peha kiri suka kerja apa pun
  • telapak kaki kanan tak mudah mengeluh
  • jari kaki kanan suka menolong
  • jari kaki kiri berbudi, suka berbuat baik
  • bahu kanan cermat dlm membuat keputusan, banyak tanggungan
  • bahu kiri suka kerja keras, banyak tanggungjawab
  • buah dada kanan baik hati, pendiam,simpan rahsia
  • buah dada kiri ramai kawan, setia pada pasangan
  • lengan kanan setia dan taat pada atasan
  • lengan kiri menepati janji dan rajin
  • pipi kanan ramai teman
  • tengah-tengah pipi kanan ramai yg suka
  • tengah-tengah pipi kiri ramai teman
  • ubun-ubun kurang jujur
  • pusat cerdas, tangkas, tekun
  • pusat bahagian kanan sejahtera dalam hidup
  • pusat bahagian kiri beroleh kemuliaan
  • pinggang kanan sayang pada pasangan hidup
  • pinggang kiri disayang pasangan hidup
  • dada kanan dapat mengatasi masalah
  • dada kiri berani, jujur dan sabar
  • telapak kaki kanan tidak mudah mengeluh
  • telapak kaki kiri baik budi pekertinya
  • siku tangan kanan kuat ingin memiliki kekayaan
  • siku tangan kiri baik hati, suka menolong
  • jari tangan kanan serba beroleh keuntungan
  • jari tangan kiri serba baik bekerja
  • jari telapak tangan kanan banyak rezeki tapi boros
  • jari telapak tangan kiri banyak rezeki dan cermat
  • pergelangan tangan kanan boros, suka bersukaria
  • pergelangan tangan kiri dapat berpangkat
  • perut bawah kanan banyak rezeki, suka memberi maaf
  • perut bawah kiri baik hati, tenang hidupnya
  • sudut mata kanan dalam disayang suami atau isteri
  • sudut mata kiri dalam tidak mudah dilupakan pasangan
  • sudut mata kanan luar baik budi, ramai yg cinta
  • pelipis kiri murah rezeki, dpt jadi kaya
  • pelipis kanan serba berhasil dalam usaha
  • kelopak mata kanan atas baik hati, ramah, berjaya
  • kelopak mata kiri atas baik budi, ramai yg suka
  • kelopak mata kanan bawah agak malas
  • kelopak mata kiri bawah agak bodoh, kurang bijaksana

Tuesday, March 29, 2011

Mimpi Bayi Maksudnya Disihir... Betulke???

Untuk pengetahuan u oll ema selalu gak mimpi baby/ bayi... Ade jelah jalan cerita yang berlainan dalam mimpi and suddenly muncul baby... baby tu mesti serba putih dan dibedung gitu... Hurmmm... 
Agak menyeramkan kan...



Tp tulah selalu terjadi pada ema.. Pernah sebelum nie tengok program Dr. Fadzillah Kamsah n dia jemput seorang ustaz... Kata ustaz tu kalo mimpi bayi = perkara tak baik dan ia menjurus kepada sihir... Seems ada orang nak sihir kita cenggitu... Tapi lagi tak elok kalo kita nampak bayi tu tengah menyusu.... Itu maksudnya sihir tu dah masuk dalam badan kita... ataupun saka mendekati kita... huhu

Luckily ema tak pernah la mimpi bayi menyusu tapi mimpi bayi selalu gakla... Cam 3 mggu sekali- sebulan sekali... Kalo mimpi bayi ema mesti ingat sampai ke pagi... Mimpi benda lain takdelah pulak ingat.... Takut gak... Any tips u oll untuk selesaikan problem nieh??? atau juz ignore it...

boleh baca kat sini pasal tafsiran mimpi



DECO DECO BENG BENG BOONG


Jom joint segmen terbaru abg Ben kiter... Namanya pun agak funny gitew...

Ape function En Ben? Katanya untuk gegarkan page blogger baru... Page ema ni baru ke??? Baru lah jugak kan sebab tak sampai setahun lagi bahhhh... wink wink.... 

U oll boleh click ajer pix di atas atau tulisan biru tu n u oll akan dibawa mengembara ke alam maya En Ben... jom... jom.. jom...

Tragedi Semalam

Saper tengok Berita Tv1 semalam angkat tangan..... Masa tu ema tengah masak Ikan Steam tuh... Nt post yang lain ema akan upload gambo Ikan steam itew key... Back to the point.... Al-kisahnya Hari Isnin lepas rumah Tok ema kat kampung kena ribut... Habis bumbung umah Tok tercabut... Rumah atas yang berpapan/berkayu tu semua habis kena terbang dek angin taufan...Kesian n simpatinya... Jom tengok rumah Tok ema...


Beginilah jadinya akibat ribut yang kuat melanda Kampung 2, Alor Janggus, Alor Star Isnin Lepas...
Antara rumah teruk rosak ialah rumah Tok ema...

One more thing is "my hubby" cancelled vacation ke Langkawi... actually we`re not alone going there but the reunion from SMTeknik Langkawi punya program... n my hubby is the pengerusi... Disebabkan rumah tok kena angin taufan dan keadaan cuaca yang tak mengizinkan di Kedah dan Perlis menyebabkan diorang cancel REUNION tue... Banner dah siap, baju 60pcs and towel 40pcs ordered by hubby dah siap... Tapi terpaksa cancel sebab keadaan ribut kat sana... N we`re informed by friends yang tinggal di Langkawi n sekitarnya... 
Surprisingly my sister in law punya sekolah pun dah tenggealam... SM Teknik Kangar... Bah di Perlis sekarang nie... 

How about my Giveaway SERASI BERSAMA? GA Serasi Bersama masih berjalan... Cuma hadiahnya kena lah tukar... Takkan nak panjangkan tarikh sampai bulan 6 pulak kan?? (the reunion is held on June)... pulak dah kan... Maafla atas ketidaksengajaan hadiah itu... Anyway ema akan cari GIFT lain untuk pemenang... Jangan risau... Nt ema akan update...



Monday, March 28, 2011

You Are My Lucky Follower

Assalamualaikum wbt...

Saya masuk contest lagi... This time namanya You are My lucky Follower.... Now I`m contest/giveaway addicted... U oll pun kalo berminat jomla joint... Joint sekali Giveaway Serasi Bersama tu... 


3 kawan yang saya tag ialah : atiaadina  annaleeya   sembangbincang

Syarat2 pun senang maa... Jom tengok senarai semak saya :


1) Jadi follower beliau DONE

2) Letak image kt atas tu dan letak tajuk entry " You Are My Lucky Follower"..pastu link back kan balik image tu kat url entry ni DONE

3) Tag at least tiga orang..lagi byk lagi bagus DONE

4) Komen kat bawah entry aku ni korang nyer URL DONE

GA Juzt For Fun 2

Arini I blogawalking n saw these Giveaway Just For Fun 2....  Hadiah2 nya amatlah mengujakan hati I ini... I sangat suka ngan pinggan mangkuk taw... Love it... Lagi2  bila nengok pinggan mangkuk yang sangat cantik2 gitu.... Sangat2 lah berkenan untuk memilikinya....

Jom tengok ape hadiahnya>>>>

Ni salah satu je hadiahnya...

Nak tau ape lagi hadiah yg mengancam itu sila click di sini....



U oll kena cepat untuk enter this GA taw sebab tarikh tutupnya 1 April 2011... Lagi 2 hari lagi... Sempat2 kanlah diri anda yerk...



Sunday, March 27, 2011

Kelas Yoga untuk Anak-Anak (Kids)

Good telling u this news... Dengan hanya RM30 -2 children ajer anak-anak (kids) boleh belajar YOGA.... Normal price is RM100...


Cocoon Yoga’s Kid’s Yoga are divided into 3 groups of a maximum of 10 kids to a class;
  1. Baby Yoga (6-18 months)
     
  2. Toddler Yoga (18-36 months) 
     
  3. Kids Yoga (3-11 years)


wahh.. comel gitu.... 


Ape manfaat YOga :
  • Releases anxieties, learn to relax & manages stress
  • Develops self-discipline
  • Improves concentration & memory retention
  • Learn in a non-competitive environment
  • Enhances creativity
  • Improve balance & coordination
  • Improves posture & weight control
  • Develop core muscles


For any questions and queries, do call Cocoon Yoga at: + 603 6203 0112 / +6016 666 8665




Nak RM500 Cash tak??


Click gambar ni dan they`ll can tell how u can get RM500.... 
Who love the contest should enter it... Do not let the opportunity end...

I`m sweat...

Cenggini ke rupa aku malam tadi??? 





I`m sweat not because of aerobic but the hot weather... Sangat2 panas skrg nie di KL... taktaulah kalo kat negeri2 lain... tapi kat sini mmg bahang... malam2 takleh nak tido... yelah selalu boleh berpeluk2 kan dengan mr suami tapi skrg dah takleh... (mode 18sx).... n of course rumah I takde aircond... Keliling rumah penuh dengan CCTV tapi aircond satu pun tarak... what can I do???

Maybe boleh request ngan mr somi untuk adakan aircond... hehe...

Anyway surprisingly it juz end of cold weather couple days a go... Then the hot "air" is visiting us... Adoiii... tak sukanya ngan cuaca panas.... Kalo peluh disebabkan bersenam takpe jugak ini peluh yang tak diundang....

Pulau Langkawi Countdown

I juz can`t wait to go there as everyday counting to the date... This Friday we went there travelling with our Malaysian car... Kenarian of course...   Save budget... kui kui...


trademark of Langkawi

Travelling maps

If u want some souvenir from that beautiful island please enter ur name into my Giveaway Contest SERASI BERSAMA...promote... promote... promote....






Saturday, March 26, 2011

Contest Blog Paling Simple

Contest Blog Paling Simple... Gitulah namanya... Sejak aku dah pandai masuk contest pantang ade contest Giveaway mesti aku nak masuk....

Syarat2 nye senang ajer.... n due date dia pun tinggal beberapa hari je lagi... 31 Mac 2011...
So sempatla kalo nak grab... Hadiah nya RM50 gitu... Best wooo... Jom2...




S-Sexiest
I-Is
M-My
P-Passion
L-Like
E-Eating

kalo u oll rasa wekkkkk... ouchhhhh... I kasi yang lain yerk... tengah banyak idea nieh....


S-Siapakah
I-Itu
M-Makcik
P-Pakai
L-Lampin
E-Engkau???

ataupun

S-Sunshine
I-Is
M-Meant to
P-People w/o it
L-Life is
E-Ending



last sekali

S-Side 
I-Income
M-MLM
P-People
L-Lied
E-Ever


tu jelah kot setakat nieh... ayat poyos ku... 


Tag:
Ben Ashaari (En Ben masuk ke GA nieh erk)

Dah siap... 




Aku masuk Contest Lagik!!!

Disebabkan malam nie malam yang sangat panas dan aku tak boleh tido jadi aku dengan bangganya joint satu lagi Give Away daripada SEWnCUT....  Syarat2 yang diberi pun sangat senang dan hadiahnya juga boleh tahan menarik... Pada kengkawan yang rasa nak menang tu bolehla joint yea...


 Hadiah nyer terhad kepada 20 orang... Banyak gak kan... Mintak2 la aku di antara 20 orang tu kan... aminnn...

Giveaway zalin onceitalk.com

Salam... Assalamualaikum...
Tadi jalan2 blogwalking ternampak 1 giveaway contest yg dibuat oleh  
zalin onceitalk... Actually ni kali kedua contest GA yang aku masuk... First dulu tak menang... Kali ni harap adelah chance nak menang kan... Harap2 random.org pilih aku... wink wink....  Bila aku tengok hadiahnya i was thinking twice because I`m postpaid user...lol... However if I can win this, I know what am I going to do with that prepaid....  Bagi kat mak atau abah saya lah... hehe... sebab saya sayang mak abah saya... ;-)
Kawan pilihan yang saya tag ialah 

Cara-cara nak join.
1. Buatkan satu entri tentang giveaway ni bertajuk "Giveaway zalin onceitalk.com".
DONE
2. Link kan entri korang ke entri ni.
DONE
3. Letakkan banner atas tu dalam entri korang. Kalau boleh, letakkan pada sidebar blog korang dan link ke entri ni. Lagi cun.
DONE
4. Wajib follow blog ni.
DONE
5. Tag sekurang-kurangnya 1 orang blogger (untuk tujuan promosi). Jangan lupa beritahu rakan yang anda tag mengenai GA ni.
DONE
6. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen entri ni ye.
   DONE
Untuk lebih details u oll pergilah lawat beloh beliau yerk... Sure tak rugi punya joint contest nieh... Untung sabut boleh dapat hadiah... Untung batu kita cuba lagi... yeaaaa...

Friday, March 25, 2011

Letihhhh + Penattt + Mengantuk = Tidur

I`m juz back from aerobic... juz reach home... feelin so tired n my eyes is almost close.... When reach at home saw my hubby eat mee maggie... so pity of him.... no food on the table... hehe... 

last word from me before go to sleep...
 
1.mintak maaf ngan husband dulu sebelum tido( bg yg ada husband la)... kalo takde niat dalam hati maafkan semua orang dalam dunia... tak kisahlah sesiapa pun... musuh ketat ke, mak tiri ke, cikgu disiplin ke who ever lah...

2.baca doa tido...

3.basuh kaki, muka... ambil wudu`

4.boleh tido skrg... jangan mengelamun...

takyah dok sembang2 ngan wife/husband... tido terus...hehe

Tuesday, March 22, 2011

Penangan Segmen dari Blog Abang Ben

This morning cam biasa I open up my blog... Surprisingly found 10 comments from bloggers... Wowww... Tak pernah lagi rekod blog 'maheran maseirra' nie mencatat rekod sebegitu.... Kenapa aku dapat komen2 yang banyak? Sebabnya aku wat segmen "Aku Benci Rokok" yang diambil dari blogger terkenal gitu iaitu BEN ASHAARI... Sebelum ni aku pernah gak dapat komen more than 10 tapi ambik masa... Bukannya hanya dalam masa 12 jam macam post yang aku buat semalam nieh... Good progressive gitu...




Begitu lah penangan yang hebat dari blog abang Ben kiter nieh.. Aku pun rasa tempias nyer... Walau tak banyak cam dia kan... Walau tak riban2 cam dia kan... usaha tu penting...

U oll pun kalo nak banyak visiter melawat ke blog korang rajin2la joint segmen dari Abang Ben atau blogger2 terkenal lain... Sure mariiiii punya...

p/s : I nak wat GA nieh... u oll rasa leh ke?? wink wink....

Monday, March 21, 2011

Segmen "Aku Benci Rokok"


Bila En Ben wat segmen "Aku Benci Rokok" , aku terasa terpanggil untuk joint sama.... Cam terasa pulak hati ni sebab my darling hisap rokok orangnya... hihi...

Bila bercerita tentang rokok ni, taktaula dah beratus kali kot dok merajuk ngan Mr somi sebab tak suka dia merokok... Bau asap tu yang buat aku rasa pening... Tak tahan ngan bau... Masa mula2 kawen, mr somi tekad untuk berhenti... Lastly sampai ke sudah la dia dok hisap...
O.. M... G.... please bless him...

Kekadang rasa letih dok membebel kat dia untuk berhenti rokok... Dia nak berhenti tapi hati dia tak kuat nak lawan nafsu rokoknya itu...

Pernah jugak berubat untuk quit from smoking nie tapi lastly ketagih balik... n aku pun dah beli Niquitin kat dia... Dia yang request jugak soh belikan... Niquitin ni macam Lozenge, kita kena hisap dia... Tak habis satu tablet pun dia dah rasa pening n nak muntah... Tablet kedua dah muntah dah pun... Yang ketiga dia pening... N lastly dia tinggalkan camtu jer...  Malas la citer bebanyak cuma aku harap2 satu hari nanti mr somi leh berubah n berhenti rokok... I luv u darling... caiyok2...

Sebelum tu jom kita tengok ape kandungan dalam sebatang rokok tue....


  • Di antara kandungan asap rokok termasuklah 
  • bahan radioaktif (polonium-201) dan 
  • bahan-bahan yang digunakan di dalam cat (acetone), 
  • pencuci lantai (ammonia), 
  • ubat gegat (naphthalene), 
  • racun serangga (DDT), 
  • racun anai-anai (arsenic), 
  • gas beracun (hydrogen cyanide) yang digunakan di “kamar gas maut” bagi pesalah yang menjalani hukuman mati, dan banyak lagi
  • Bagaimanapun, racun paling penting adalah Tar, Nikotin dan Karbon Monoksida.

"Merokok tak de Style la"

Saturday, March 19, 2011

Jom tengok tudung baru...

Click ajer gambar n u oll akan dibawa mengembara ke alam tudung atau lebih mesra alam membeli belah... untuk pm sila lawat laman ini...


 


Friday, March 18, 2011

I rasa nak wat GA laaaa

Hurmmm.... bila dok tengok kengkawan sumer dok wat GA, rasa teringin lak di hati ini nak wat sama... Lagipun next month I nak g bercuti kat Pulau Langkawi.... Jadi senangla nak bagi gift, tak yah penat2 pk nak bagi ape kat u oll semua kan... 

Tengokla cemaner nt, sebelum wat GA nieh nak kena pk nak wat topic ape... Dalam kepala nie dah ade dah idea... Tadaaa.... wink wink... tak leh gtau la gtau sekrang nt tak surprise dah...  Nanti dalam short period I will let u oll know... Jangan risau pasal hadiah sebab mesti u oll suka punya... Import jauh taw... 



lalalalalalala........

Tuesday, March 15, 2011

Sekitar Majlis Resepsi Di Teluk Intan

Taylor Swift - Mine Lyrics



Jom layan  lagu nie... beshhh.......

Jom joint churp churp

Alhamdulillah, dapat lagi earning dari Churp Churp... 

I loikeeee.... 100000 times... 

Jomla joint u oll bagi sesaper yang lom ade akaun lagi.... 

Senang jer,,, click ajer link di bawah n u oll boleh mendaftar... 
http://www.churpchurp.com/share/churpchurp-invite/

Monday, March 7, 2011

Burung burung kecil lagi bagus dari Mr NUffnang kot...

arini check lagi churp churp and suprisngly bertambah lagi earning aku... alhamdulillah... last day bila check kt Mr Nuff tak bergerak ringgit mahupun sen nya... Pekena Mr Nuff skrg nie yea.. Aku kena denda ke? Rasanya dulu memang aku ade langgar P&C nye tapi skrg aku dah jadi budak baik... takde wat fraud lagi... imagine la for 1 week takde langsung earning....  nak kata trafiic aku rendah sangat takdelah sgt kan... (tapi mmg rendah pun).... nak bertukar ke Innity memang tak lepas lagi la... kalo aku daftar pun tunggu ajer untuk direject.... selalunya akan dapatla sikit dr Mr Nuff walau tak banyak kan.. sen2 pun duit jugak... saper nak bagi kan... tp last week mmg bad week for me kot... hurmmm...


Burung2 kecil juga yang bagus,,, Sebab aku berhempas pulas mengiklan kan iklan dia n I deserve to have it... Burung2 tu faham perasaan aku.. sob sob... neway thanks to burung2 kecil for earn me some of earn...

I have a way to keep your underarm is clean w/o hair permanently...

Saper punya ketiaklah cenggini kan... takut den tengok... Kalo u oll nak tau caranya mudah ajer...


Perghh... sela,ba je kan tunjuk bulu dia yang panjang tue... wudda hair!!!



dari masalah di atas tukarkan menjadi seperti di bawah nie... licin n cantik...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


 
nak tau cemaner nak settlekan masalah nie leh check n click kat bawah nie yea...

 80% off... Normal price RM199.00 Permanently remove...
yabeda bedoooo.....


















Sunday, March 6, 2011

What a cute blog of purpleholic???

Last nite I ade wat entry tuk sesaper yang jadi follower yang ke 500 akan dapat GA dari I kan... This morning I open up the blog and doing a blog walking to my luckily follower page... I`m a bit surprise to see that... Cantik sangat blog dia...
Sangat cute macam tuan dia jugak.. I think she just is 17 years old but she got amazing blog...  



Korang pun sama kan pendapat ngan I? cantik kan blog beliau??? 

What important thing I want announce is :"She deserve to get a GA from me".... 
Tapi nak pk jap sama ada nak bagi GA from Langkawi atau tak... I`m going to Langkawi in an early of April... boleh ke Cik purpleholic nie tunggu kan??? Sian pulak kalo lelama... Nt I pk2 kan dalam mggu ni untuk wat keputusan... Anyway, congrats to her... 

n not forget to all bloggers that always keeping visit my such a simple page... Thanks for the support from u oll... Love n big hug from me... Muachh..

Saper la yang dapat GA for 500 follower nie???

Saper tak nampak sila click utk besarkan pict key...

Entry sebelum masuk tido... Actually I`m juz back from Teluk Intan, for attending my Brother In Law Reception.... Alhamdulillah, everything is going smoothly at belah perempuan side... Nantilah I story kat entry lain untuk wedding tu key...

U oll nampak tak pict kat atas tuh???? I nak wat GiveAway for my very lucky 500 follower... Who deserve it???
Maybe it`s u???

It`s so easy and simple like ABC... For those have a blog juz click Follow Button to be my 500 follower...

For those dun have, juz go to www.blogger.com and register ur new blog there... I think all of u have a blog rite??? Mustahil takde blog kan... ;-)

Hadiah ape??? Ingat nak bagi souvenir sikitla... Tak berapa mahal maybe but it worth for u to have it...
I`ll let u know once the gift is ready... 
Who deserve it??? Jeng jeng jeng.... ;)))))

* please put ur url blog at the comment area below... I`ll follow u and it`s easy for me to choose what kind of gift should I give... (if I think u should have it)...tq

Friday, March 4, 2011

Background muzik Maher Zain

I`ve been so in love with his song lately...  
Maher Zain+ Maheran Maseirra = quite nice rite... good combination... hahhaa

When I`m at school some of the teachers keep calling me Maher Zain... Sabo jelah kan... Anyway, u oll layankan ajer muzik Background Maher Zain Insyaallah nie yerk.. I Loikkkeeee!!!!

Hey, Maher Zain... Maheran Maseirra is here..

Nt lah kalo da boring akan ku tukarkan lagu tu kepada lagu beliau yang lain pulak... kalo boring lagi, akan ku delete lagu2 lain juga... Biarkan takde muzik background... Lagi senang kan...

Tapi sekarang tengah ade mood nak pasang lagu kat blog... hehe~~...

Thursday, March 3, 2011

Kamasutra Hebat

Hebat ke? Bagi sesiapa yang dah kawen tu elok la sesangat kan baca buku nie... 

Actually I juz heard this book when I was teenage... Very fofular book gitu... But never read it...
Since I berjalan2 di fb tadi n saw this book, I think it`s useful for those need it... This book is give an idea how to 'pose in bed'... U know what I meant rite???

For information juz klik this... atau blog nie.... Nak beli ke???? 
RM30 jer kot... Tak baca habis pun tadi... 
Check it out!!!

Wednesday, March 2, 2011

Saper suka Tudung yang terkini?

I`m officially selling a Branded and the latest Hijab/ Tudung from online store... U oll boleh lawat kat sini untuk cuci mata yer,,, tengok ajer pun boleh, tak kena bayar pun... kalo berminat sila hubungi saya... untuk borong juga boleh... yelah sekrg ni ramai yang suka berniaga kan,,, Apa salahnya bantu rakan-rakan lain... N jgn lah lupa follow blog tersebut yer.... www.trendyshopp.blogspot.com

untuk facebook : Trendy Shopp





 Hanya sebahagian sahaja nie... Sila lawat official blog saya iaitu http://www.trendyshopp.blogspot.com/
tq for ur support... muachhh

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...