JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, June 30, 2011

Mulan bukak kedai cekelat

Assalamualaikum wbt...

wah lama gitu tak hapdate blog ini... sebulan almost kot... disebabkan kebusy-an yang melanda diri ni lately....
Some more Mulan sibuk buat coklat yang ditempah oleh customer... Alhamdulillah... Ada sedikit rezeki dari Allah... ;-)

Actually Mulan sendiri pun taktau bila bermulanya perasaan yang membuak2 nak buat coklat nieh.... At the beginning Mulan tertengok gambar coklat kat dalam facebook kawan.... Then, Mulan cuba try buat... Alhamdulillah jadi.... n sedap bak kata students n customer... Kembang kuncup hidung Mulan selama 44 hari... ;-)

Kalo u all juga ada same sense ngan Mulan iaitu penggemar coklat boleh lah melawat ke sini... 

Mulan kasik nama Cute Chocolate 

Ni Mulan buat for my customer birthday... Pink theme... 24 Cavity



LOBE BAR... yang ni RM25.00


LOVE SHAPE = RM25.00


Oreo Edible Image = RM2/pc

More picture to see here... 

Murah2 ajer Mulan jual... Nak order boleh email : emasyok@gmail.com

Nak lawat website cute chocs : www.cutechocs.blogspot.com




4 comments:

  1. insyaAllah, kalau amani nk tempah, amani contact akak yer

    ReplyDelete
  2. terliur tgk coklat2 tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. pojiekyra : tq
    azwa : ok amani... ;-)
    eton : come2 visit my choc blog...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...