JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, February 16, 2012

Buat BBT



Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, dah 2 hari Mulan catat Basal Body Temperature dengan jayanya... Semalam dengan hari ini lah baru... huhu...

Apa dia BBT nieh? Meh Mulan citer sikit bagi yang tak tau tu ok... Mulan pun actually baru lagi dalam BBT nieh... ;p

BBT ni boleh la anda lakukan jika anda ingin hamil seperti Mulan... 'I`m craving for a baby'... sob sob... Caranya mudah sahaja, hanya perlu ambil suhu badan dan catatkan tiap-tiap hari hingga kita boleh nampak graf(seperti indeks saham gitu)...

Untuk mengetahui hari ovulasi ialah bila mana suhu yang jatuh tiba-tiba naik mendadak... Bila kita dapat graf yang macam ni means kita sedang berovulasi pada tarikh tersebut... So, times to workout dude....

Mulan baru ajer download Fertility Friend kat dalam iphone... Alhamdulillah ada... Senang la Mulan nak refer... Tak yah pergi website dia lagi... Bagi yang nak ke website tu ni website dia... http://www.fertilityfriend.com

Doakan saya kawan-kawan sekalian...


Ni baru 2 hari buat...




 Yang ni contoh graf BBT...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...