JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, February 22, 2012

Water Free Dan Cover Orange on Iphone So Awesome

Assalamualaikum wbt...

Selamat tengahari... I wanna thumbs up to Apple coz create an awesome application for their user... Best woo... so worth it to play with Iphone 4S...

Lately Mulan suka sangat main games Cover Orange And Water Free... Mehla Mulan cerita sikit apa yang best pasal games-games tersebut keh... (tersebut? wah, amat skema engkau)... hehehe...


Free Water

Free Water nieh mengisahkan seekor buaya yang suka mandi dalam water tub... N kita kena tolong dia untuk dia mandi... Air tak simply terus ke water tub buaya itu... Kita kena 'dig' tanah dan salurkan air ke saluran paip buaya untuk dia mandi... N bila dah sampai ke Level yang agak tinggi, so Mulan tersangkut pulak kat situ... Challenging gak la... ;-)





















Cover Orange

Macam title dia kat atas.. Kita bertanggungjawab untuk melindungi Orange daripada Awan Hitam Yang Jahat... Kita diberi beberapa barang untuk melindungi Orange tersebut... Contohnya Roda dan Tong... So, pepandailah kita cemane nak melindungi Orange tersebut... Jangan sampai terkena sebutir pun awan hitam, kalo tak Orange ni akan mati...




















p/s : begitulah kisah dongeng saya... harap semua terhibur... ;-)

2 comments:

  1. Since bz ni, lamak dh zie tak main games taw.

    ReplyDelete
  2. zie : sokay... thanks for visit my page ya..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...