JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, March 28, 2012

iPhone games

Assalamualaikum wbt.... 

Meh sini dekat-dekat wan nak cerita sikit pasal games yang wa selalu main kat iphone wa... hehe... Since Mulan memang hantu games, Mulan memang suka lah download dari Apple Store nieh... Okey, Mulan nak cerita dulu games yang pertama nie yea... Nama Games ni NUTS... Jom tengok sinopsis kisah games ini... 


























So, the games started... Kita kena goyang-goyangkan Iphone ke kiri ke kanan untuk elakkan tupai ni terlanggar dahan. Then sampai satu tahap dia akan tulis berapa meter kita dah achieve... Best lorrr...






kalo dapat langgar Love ini bolehla naik dengan laju dan langgar apa-apa pun tanpa rasa sakit... Jom cuba!

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...