JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, April 4, 2011

Glamour Kg Suami Terchenta dengan Cun!!!

Rasa macam nak korek bijik mata nie n rendam dengan clorox... sebab aper? sebab ema rasa ngantuk beda'ah... (ngantoks giler)... cam ade batu besar juga ada duduk atas ini mata.... naperla hai oh mata.... bohsan tol aku ngan ko kekadang.... mode : batak jap...

key lah, malam tadi ema g tengok wayang wif seventh of us.... iaitu ema,suami terchenta, adik ipar n wife, makteh with her family... layan citer CUN yang dilakon oleh Maya Karin n Remy... ape nama penuh dia ek... ala yang badan tough n ketul2 gitu... 
ema suka badan dia... bapak la cantik dowh... maaf yea suami masa kini aku....

Gatal pergi tengok hari weekdays saper suruh kan... so hari ni aku bantai ngantok kat tempat kerja... nasibla kan... 
Actually penggambaran filem CUN tu dibuat di kampung suami terchenta... 
kat Kg Sungai Dua, Alor Janggus, kedah... tapi dalam tu dorang tukar nama jadi Kg Mata Air... 

Memang 90% totally tempat dalam filem tu ema taw laaa... Suami terchenta selalu bawak g rempit kat kg tue... Tapi ema bukan nak puji lah kampung suami masa kini ema, Kampung dia a.k.a kampung mak mentua masa kini ema memang cantik bangat... 


Kerbau tue memang ade jer kat tepi sawah... Glamour beb kerbau nie masuk wayang... Kerbau ni memang baik.. Kata suami terchenta ema... Masa balik kampung baru2 nie suami terchenta dengan poyonya n bangganya cakap "tulah kerbau dalam filem CUN tue... nantila kalo berkesempatan ema nak bergambarla ngan kerbau glamer nieh... 




2 comments:

  1. salam. saya peminat filem cun dan sebenarnya plan nak pi tempat shooting tu weekend ni. saya pun asal kedah jugak! :D

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...