JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, September 17, 2012

Mulan Maseirra vs Persian Cat

Assalamualaikum wbt...

Masih tak habis lagi upload gambar masa berniaga di Downtown Cheras, KL masa bulan puasa baru-baru ini.. Banyak kenangan manis kami lalui bersama... Semua manis tau... Takde pahit... Yelah, ada beberapa rakan niaga yang sangat close ngan kami... Dah macam adik beradik dah... Macam mana nak lupa babe...

Bukan setakat kawan-kawan close malah binatang pun close jugak... Binatang apakah? Of course mini zoo kat depan booth kitorang tue... Kan macam-macam binatang ada... Dari ular, iguana, sugar glider mahpun kucing... Alo tomey tomey...

Kali ni ahli diorang bawak Persian cat... Serius suka giler babe... Gebu bak sutera gitu... Jom cekidaut...

Cik Ika pegang persian cat...


 disaksikan oleh ramai peminat... mostly yang lalu mesti terpegun tengok persian cat nieh..



 muka slumber jer...



my turn pulak... tengok tu siap nak tido lagi atas pangkuanku...




 alolo... cute nye dia...




 persian cat di dadaku... ko ade? haha




kembang kuncup hidungku...




sayang tengok ape kat bawah tu...




 Hadi pun berminat gak...




persian cat cam rimas jer ngan I... tengok kaki dia nak turun dah...






No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...