JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, September 6, 2012

Qaisara Masuk Wad

Assalamualaikum wbt...

Rasanya masih tak terlewat utk Mulan Maseirra mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua... Maaf zahir... Batin tak yah la kot sebab kita takde buat hubungan intim dengan u all... muahaha...

Since last week Mulan berulang alik ke hospital setiap hari... Siapa pulak masuk hospital nie? Mulan Maseirra sakit ke? ohh... tidak... Mulan Maseirra masih sihat dan cergas... Berulang alik ke hospital sebab melawat Qaisara... My baby... Dia kena jangkitan kuman pada paru-paru...

 dengan ayah nya... time ni kena cucuk kat tangan...


 ini kena masukkan oksigen kat hidung... baby bernafas laju... n bunyi sikit bila bernafas... 
Kahak dia tu...


 bawak menda ni taknak bagi dia rasa sakit n tak selesa...



 bila dok main dia lupa la pasal sakit sekejap...



 syian dia tue.. kena inject yea...




 so sad to see u darling...





 Tok nak bagi susu kat Q..



 ubat antibiotik... sakit kot...




 main ipad ngan pak ngah...




 ngan mamacu n tok teh...





Goku with me... time ni dah buang dah wayar oksigen tu... Alhamdulillah.. she`s getting better... Semalam dah doscharge pun...

2 comments:

  1. Alololo... cayang Qaisara..moga cepat sembuh ya sayang!

    ReplyDelete
  2. sian tgk bb yg sakit neh....alhamdulillah...dh sihat ye....mama kena jaga dia baik2 ye....salam...:)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...