JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, August 2, 2012

Fameara booth at Downtown Cheras,KL

Assalamualaikum wbt...

Since Fameara open kat Downtown Cheras nieh, ahli famearas pun sama naiklah sibuk jugak... Sibuk mengalahkan PM, Najib... Huhu... Three of us as a carrier woman should manage our time perfectly... Yelah, mana nak uruskan anak, fulltime kerja, kerja-kerja rumah lagi kan....

Anyway we`re enjoyed dengan perniagaan yang we all ceburi nieh.... Sangat-sangat enjoy... Actually berniaga dekat Downtown ni memang best... Orang ramai... Parking pun jauh jer kekadang tu... Kena datang awal la...  Pada yang belum berkesempatan ber'shopping' raya bolehla ke booth Mulan Maseirra di no 6... Khemah kuning yea... Bgtau lah u all ni pembaca blog Mulan Maseirra ataupun dari Fameara Butik... Satu company jugak... Semua akan diberi diskaun.... Don't worry...


Mehla, tengok suasana di sana dan barangan yang kami jual... 





beg tangan... dah tinggal sikit dah ni... banyak dah dijual... Ingat nak restock lagi...
Jam tu rm30... English style...



blouse polka orange yang tergantung tu pun dah sold... Alhamdulillah...





Beg dan bakul 2nd hand kat bawah tu... murah2 ajer... 





Kerongsang, biskut raya (Patmah Cookies-masuk paper BH on 6 Ogos 2012), Baju Melayu






zoom to close... rm30 jer...






Jemput semua datang ke booth kami yea... 



No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...