JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, July 31, 2012

Juadah Berbuka

Assalamualaikum wbt...

Marvelous tak??? hehe... Inilah juadah berbuka puasa kami..... Syukur... Kita di Malaysia ni macam-macam makanan ada... Kesian rasanya bila tengok negara lain yang mati kebuluran akibat tiada makanan... Kita di Malaysia mati disebabkan terlebih makan... Hurmmm... Meh tengok apa juadah yang Mulan Maseirra masak untuk Ramadhan ke 6 hari tu...







ikan yang disalut dengan cili blender dan dibalut dengan daun dipasang dan aluminium foil..







sambal sotong petai







ikan bakar tu cicah dengan air asam....
perisa : tomato hiris dadu, cili padi dipotong-potong, sedikit belacan, air asam jawa, garam dan gula...

4 comments:

  1. uii.. mengoda time puasa2 ni kak... huhuhu

    ReplyDelete
  2. eton : sorry... time puasa ni lah yg sedap bila tengok gambar makaanan....

    ReplyDelete
  3. man : of course sedap... tengok la saper yang masak kan... see the hand laa... hehe... (perasan)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...