JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, October 6, 2011

Tutorial : Tinggalkan Jejak url di Komen

Assalamualaikum wbt...

Tahu tak kekadang bila kita komen pada blog seseorang kemungkinan mereka akan balas balik kunjungan kita... Ada juga yang tak membalas kunjungan kita kan... Itu selalunya terjadi pada blogger terkenal lah... Sebab banyak sangat yang mengomen so, berpinau jugak kot mata diorang nak tengok komen kita yang hanya blogger cipisan nieh... (asyik cipisan ajer, bila nak jadi terkenal hagaknya)...

oke, salah satu nak tingkatkan visitor ke blog korang, kita mesti tinggalkan link seberapa banyak tempat yang boleh... Salah satunya pada komen...

Mulan akan ajar macam mana nak tinggalkan jejak/ url pada komen :


taipkan ayat hitam di atas dan follow hingga habis... tukarkan perkataan yang Mulan tandakan arrow tu kepada ayat yang korang nak tulis... 

p/s : cubalah buat... sure orang akan click url korang dengan kerap... dan visitor pun banyak... duit pun banyak... follower pun ramai.... ;-)



2 comments:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...