JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, January 2, 2013

Part II Holiday - Pantai Batu Buruk

Assalamualaikum wbt...

Bersambung kita ke Part II... Jelajah Pantai Timur.... Disebabkan banyak tempat yang kami lawati, maka banyakla juga gambar yang berjaya di snap dengan henpon ku ini... At least ada kenangan bersama...

Apa nak describe pasal Pantai Batu Buruk nie yea? I cant see clearly because we almost reach there at 7pm... Anyway nice beach la... Ada orang main car ride macam 4 wheel drive tu... Ada jugak gerai-gerai menjual air dan makanan... Layanzzzz....



My nenek said "Nice"... 
I teach her cakap "Nice".... But then she said "Naih:.... 
Kedah mari la katakan.... 



On the way to the beach... Time being reach to 7.00pm



 Disebabkan keadaan dah gelap, maka Mulan pun edit dan cerahkan gambar guna Photoscape... 
For beginner boleh try photo editor tersebut... 



"Say cheese.... "
 Gambar pecah-pecah sikit sebab guna teknik editing... Kalau tak seriously kelam... 



 Faizah n our partnership merangkap close friend eva... Enkay Khalid...




 Masing-masing ceria jer... Walhal dari pagi seawal 7.00, belum tidur dan drive sejauh lebih kurang 400km... 
No tired n no prejudice... 





Ni antara stok-stok makanan di kala kelaparan nanti...
See... macam nak pergi camping dah...
Let saya kalau tersesat dalam hutan selama 2-3 hari memang tak perlu risau dah... 
Insya Allah cukup untuk mengalas 9 perut boroi... :)









No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...