JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, January 3, 2013

Part III Holiday Air Buah Gelas Besar Pak San Ganu

Assalamualaikum wbt...


Asalnya mula-mula nak pergi makan seafood goreng tepung yang dikatakan popular di Airport... Sampai jer kat Airport dalam pukul 9 malam... Masing-masing perut dah berbunyi... Kami pun tercari-cari jugak kat mana lah diam nya kedai makan popular tersebut... Agak curious sebab keadaan agak kelam n kami pun dah buntu nak cari kat mana..

Friends of us, Enkay Khalid, called her friend... Asking about that 'kedai makan'... Kawan dia kata kedai tu buka siang sahaja... Ohhh... hampanya hati kami yang craving nak makan sotong celup tepung, udang celup tepung yang super sedap itu....

Then, i try google mana lagi tempat yang berdekatan untuk melahap... Then, terjumpalah Kedai Air Buah Gelas Besar Pak San... Okey, here we go....






 Billboard Air Buah Gelas Besar Pak San, Gambar Faizal AF pun ada...
Segelas air yang biasa kita minum tu RM2.30... Kat sini(KL) RM3.50 kot...
Purely juice...





 Abg ni tengah siapkan minuman kami...





 Antara fruits yang ada... Meriah tengok buah dia...
 Pisang, Nenas pun ada... Banyak kot nak senaraikan...





 Enkay Khalis n Natasha... 






 Me.... 





 Faizah n tok kesayangan saya...







 Nasi minyak Ganu... Macam rupa Nasi hujan panas dah.... 






 Laksam...







Everyone faces seems tired... Dah tak ceria... Sebab penat dan mengantuk... 
Bayangkan sehari suntuk perjalanan.... 




Keropok lekor ini memang terbaik... Sedap bangat... Panas-panas dihidangkan.... Cicah pulak dengan sos pencicah tu...Yummeh
Walaupun rupa tak cantik tak bermakna rasanya tak sedap... 







p/s : most of the place yang we all pergi semua google jer... Tengok mana yang paling top ranking itulah kami pergi... Tak tau jalan??? Guna GPS jer... huhu.... *ada kenangan pahit guna GPS











No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...