JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, February 7, 2013

Teringat Coach Nie!

Assalamualaikum wbt...





Last 2 months bila suami surprise kan saya dengan COACH gift for our Wedding Anniversary, saya ambik beg ini... Mulanya saya tak berapa suka dengan corak dia... n rasa cam tak boleh blah la dengan handbag nieh... 

But lately, ingatan pada handbag ini semakin kuat dan berlegar-legar dalam kepala ini.... Taktau la kenapa... Bila tengok balik gambar handbag ni rasa sayu jer... haha... Dengan handbag pun boleh sayu tu... Kalah orang bercinta babe... Definitely memang rasa rindu... 

Details of this handbag :

STYLE: F20032 RM710

Inlaid patchwork
Inside zip, cell phone and multifunction pockets
Zip-top closure, fabric lining
Handles with 8 3/4" drop
12" (L) x 11 1/4" (H) x 3 1/2" (W)



this is my collection of Coach... Purse... 




baru ada 2 collection... 
tak pernah impi pun ada handbag international nieh...
Suami yang bagi so terimalah dengan hati terbuka...
Thanks sayang... Mohammad Asri Che Halim....


Happy Wedding Anniversary yang ke-4...
(harapan tahun ini ada Luck for our baby pulak... )

p/s : bila ada pegang and ada Coach, rasa worth it sangat dengan nilai nya... So lepas ni bolehla tambah koleksi... InsyaAllah... Amin... 










No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...