JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, April 25, 2013

Gold Coast Morib

Assalamualaikum wbt....

Alhamdulillah, dapat celebrate birthday suami tercinta pada 20/4 baru-baru ini.... Kami celebrate di Gold Coast Morib, Selangor...


We all pergi under Birthday Promo... So dapat RM268.00 for 1 Suite Room... Dapat 2 pax of Breakfast, Dinner and Theme Park... Kalau tak harga RM3xx w/o promo nie... Kami pergi 7 orang dewasa... So ambik 3 bilik la... Alhamdulillah, company Trip by Ariel Engineering...

Yang bestnya dalam bilik ini Jacuzzi.... Best la dapat berendam dalam nie... Romantik dengan suami...
Tadaa...



Qairara dengan Daddy Rie... 
Seronok Q main air... habis air ditepuk-tepuknya....




 bilik air luas... shower glass, toilet bowl and sinki... 




 bed... 




 bilik besar .... studio suite for 2 person... 
tingkap tu boleh bukak n intai orang dlm bilik air...
hehe..
nak intai orang jacuzzi boleh sangat la...








mini fridge, n water heater....
sebelah tu ada peti simpan duit n closet... 
untuk hang baju-baju ke apa...
antara facilities lain :
*hair dryer
*shower with glass cover (suke sebab transparent)
*balcony - theme park n ocean view
* TV 
*air cond
*fan



Keseluruhan accomodation, boleh bagi 4 star la out of 6... 


petang tu, kami terjun kolam... main air kat theme park... kena pakai wristband... esok pagi nya pun pakai jugak... tunjuk ajer kat pak guard...  memang ada orang jaga... x lehla simply main masuk jer.... 


lawan selam... ready!!! get set GO....
theme park dia ala-ala Sunway Lagoon la... 
Mini Sunway Lagoon... 
Sebab ada cam terusan mengelilingi theme park tu...



Qaisara jadi pengadil....
Mummy ema lah yang menang.... 
Harap maklum... haha



ada lebih 5-6 gelongsor yang berlainan kat sini.... 
bolehla nak meluncur kat sini... 


 kemain sengeh Mummy... 
over dari Birthday Boy pulak...





cak....
Mummy banyak jerawat la pulak...
heee... tak suke...






sekian... tq baca....















No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...