JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, April 11, 2013

Ramal Junction Bad Food


Assalamualaikum wbt...

On my last MIL and my lovely mom visit, ada kitorang bawak diorang makan-makan di kawasan sekitar... Antaranya Ramal Junction... Kat sini terkenal dengan satay Willy nya... Try la... InsyaAllah pasti akan datang lagi.... Dulu-dulu masa pergi, kualiti makanan yang dihidangkan memang Superb tapi lately macam dah kuREngg... Seriously tak sedap... Kat sini ada banyak food choices, dari makanan Barat- Timur... So, takde masalah kalau bawak 10 orang dan insyaAllah tak risau nak pilih makanan yang disediakan... Tapi tulah, lately makanan dah kurang Sedap... tak pasti kenapa... Agaknya dah ramai pengunjung, so diorang buat ala-ala kadar jer pada customer... Mana boleh kan... Kita bayar mahal, so we paid the worth la... Bayar mahal tapi makanan macam melepaskan batuk di tangga buat apa...

p.s : marah sikit sebab I punya burger bakar tak rasa apa pun.... baik I g kat Puchong Utama tu... Lagi puas hati... then, my husband + mom + FIL punya nasi mentah... Tak kering lagi nasik tu dah siap dihidang... Apa hal??? Sian diorang... Patut la we all tunggu lama benor nasi goreng tu... Nasib la... Kita PANGKAH tempat ni ... X

Marah-marah jugak, jom layan gambar...




u know my tangan gemuk di situ... huhu 


 tengok apa Q? kucing ek... 



 sabar menunggu makanan... 



 awat Q??? n awat Mak Ngah n Pak Ngah muka gitu? 


cerita apa tu mak? 




 ni sape yea? haha.... anak kesayangan Pak Halim...



Satay arriving... Terubat jugak bila makan satay Willy nie... Hilang marah kejap...  



 dengan Mak Tok...



 dengan Tokwan



 mau dia duduk dengan Tokwan... 










 gelak sakan MIL



buang jer i6 tu Q...  




anak-anak Dara... yeahuuu 







Q with mak Chu

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...