JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, June 18, 2012

Akak terharu Okeh

Assalamualaikum wbt....

"Happy Birthday to You".... "Happy Birthday to You"  "Happy Birthday to Baby darling"...."Happy Birthday to You"...

Mulan sangat terkezutt sampai terkentut prooot proot sebab my husband surprisekan Mulan dengan cake from Secret Recipe... Choc Malt kot namanya... Of course I terharu derrr.... Actually my birthday on this 20th Jun nie... Bukan 17 Jun 2012... Tapi dah sambut in advance...

Semalam we all sambut birthday dengan my great friends juga... Actually her birthday la supposed kena sambut bukan Mulan... Tapi my hubby nak in advance so takpela... Sambut reramai pun seronok jugak... Meriah gitu....

I never expected my hubby celebrate my birthday with a super delicious cake... Thank u sayang...
Ingatkan just makan-makan dengan family, close friend and sedara mara jer... Rupa-rupanya ada udang di sebalik mee....



happy birthday to baby darling husband I tulis... kehkeh... 



Iffah buat cupcake untuk kami berdua... Thanks Iffah... 



Mulan buat laksa dengan bantuan mak sedara... 




Buah tembikai ni hubby I potong.... 



cheese tart Iffah buat jugak... sedap babe... 



Ulam-ulaman laksa... 



ayam di marinate oleh Mulan... Then bakar2 geng lelaki... 




kurang pencahayaan di situ... buat depan rumah ajer... dekat pagar so asap takdelah terbang masuk rumah...



tiup...jangan tak  tiup... 

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...