JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, January 24, 2011

Bachelorette Season 6 Saper Menang??

 Salamz u olss... Good morning... Sejak 2 menjak nie, aku terjebak dengan rancangan The Bachelorette 6 kat Channel 711... Star World... Bila dah tengok sekali mulalah nak tengok sampai habis kan... So, last night is the last Final for this season... Who is the winner??? U oll tengok tak??? Kalo yang jenis ada masa cam I ok lah kan... hehe...

Malaysia pernah buat rancangan macam ni dulu tapi tak ingatlah nama aper... Kalo di Malaysia tak elok lah nak wat rancangan cam ni... Sebab kita majoriti org Islam yang tidak menghalalkan cara seperti omputih dalam banyak perkara dan aspek...

Yelah... Bayangkan seorang perempuan dating dengan 25 lelaki dan terpaksa pilih lelaki dalam program realiti tue... tak ke tak munasabah buat rancangan cenggini... yelah nak dating tu mesti nak pegang2 ke ape2 ke... Kalo omputih takpela nak cium2 ke kan... Nak buat ape pun takde saper kisah.... 


Kalo omputih nye aku pulun tengok... He~~~.. Saje seronok2...




Ni lah bunga pujaan 25 kumbang idaman... Teruna2(teruna ke) tu semua berebut nak kan 
ALI FEDOTOWSKY..... She`s so energetic girl, active and exciting... Sebab dia suka gelak... I love the way she laugh... Best n aku rasa cam nak gelak sekali gak...

Cantik ke??? Bolehla... ;-))


Tunggu kisah seterusnya kalo nak tau saper pemenangnya... Jeng.. Jeng... Jeng....

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...