JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, January 2, 2011

New Year n New Beginning

Salam... Lamanya tak berentri pasal diri sendiri nieh... Almaklumlah tak terkejar dengan business online, study (PJJ) lagi, kerja lagi, housewife lagi dan lain2 lagilah...

Sempena Tahun Baru ni aku nak wat Wishlist untuk aku dan my lovely hubby... Ada 2-3 wish tahun lepas yang tak dapat dipenuhi.... Antaranya nak dapat BB... I love bb... So much... Sangat2 comey bila tengok anak member2 or anak2 sedara or sesaper lah yg ade baby.... But what can I do, rezeki kami belum sampai untuk timang anak...

Hope I can hold my baby soon... Sooner or later Allah choose...


Ada hikmah disebalik ketentuan Tuhan itu... Tak perlu disangkal dan disoal... Kita hanya perlu berdoa dan berusaha dengan gigih dan kuat... (motivated myself nieh) So, I have to work hard to have my own baby... Insyaallah... Lantakla aper org nak kata... Asalkan family kami faham dan sangat2 supportive... Lagipun 2 years mengikut doktor adalah normal...

20/12/2010 baru2 nie Wedding Anniversary kami yang ke-2... Alhamdulillah sepanjang tempoh tersebut banyak perkara yang dipelajari dan boleh dijadikan teladan baik isteri ataupun suami.... Bila dah duduk sebumbung dengan pasangan barulah kita tahu luar dalamnya macam mana.... 1 year kawen we all stay separating.... So, kalo dulu kentut pun bau wangi kan... Skrg ni pun wangi gak... Hehehe...

Lain2 wishlist takyah  lah disebutkan di sini kerana agak Private n Confidential... Biar lah RAHSIA...
So, start "WORKS" from now on baby... Doakan saya dear all... Thanks...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...