JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, April 22, 2012

Husband Saya Sudah Terkena

Assalamualaikum wbt....

On 20th April, dengan bantuan rerakan dan adik ipar, Mulan berjaya made my plan goes excellent... Berjaya kenakan suami tersayang... huhu...

Actually Jumaat lepas was my husband birthday... So, Mulan order choc cake from my friend... Sedap tau cake dia... My permanent taukey for cake business... I tempah cake without my hubby intention... Malam birthday tu Mulan ajak hubby pergi makan kat luar... Sebelum keluar tu, Mulan dah berpakat dengan taukey cake( kebetulan suami dia is my hubby partnership) untuk bagi barang for their project konon-konon... Tapi sebenarnya cake!!!

So, bila sampai rumah taukey cake tu, then her husband pun serahkan cake tu pada Mulan... Then my hubby terkial-kial la kenapa bagi cake pulak... Sedangkan sepatutnya nak bagi barang untuk project diorang... Hahaha... Then my hubby said "Mane barang kata nak bagi?".... My hubby dah tekono....

Mulan request Chocolate Moist dengan Strawberry... Jom tengok gambar...


Penuh Strawberry keliling... n luckily strawberry tu tak masam...


Nyum nyum...




Ni makanan yang kitorang makan malam tue...




Luv u sayang...



Muachsss



Makan time



Lalalalala...



Nganga.... Aaaaaa.... nyum nyum... siap feel lagi...


my adik ipar n Idan turut membantu... Supposed a few of my relatives pun datang tapi ada hal yang tak dapat dielakkan so kami berempat jela...





1 comment:

  1. rugi nyer xder time nie...xper next time la ek..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...