JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, April 12, 2012

Mari Beli UPT Murah

Assalamualaikum wbt...

Mulan tercari-cari and wondering jugak kat mana nak beli UPT (unit Pregnancy Test) yang murah dan berbaloi dengan penggunaannya... So, dengan bantuan cik google, Mulan nak share lah webpage ngan u all... Meh click sini http://www.marihamil.com/2012/02/fertile-focus-saliva-ovulation-test.html

Kalau diikutkan memang mahal harga UPT kat farmasi-farmasi kat luar sana... Selalunya Mulan beli dalam RM10- average... Nak dikira dah beratus kot habis kat UPT nieh...

Yang ni promotion 10 stick RM24 exclude postage... (atau kengkawan ada tempat yang lagi murah ek?) Share la yea...

So harapnya dengan perkongsian dapatlah membantu kawan-kawan yang tengah TTC... Doakan yang terbaik untuk diri Mulan dan kalian juga...

"Allah Maha Besa"... Berdoalah dan mintalah dengan Allah, semoga Allah berikan kita petunjuk untuk menerima yang lebih baik dari apa yang kita ada sekarang"...











3 comments:

  1. 1 stick tak jual ke?hehehehe.....ibu saya tak pernah beli....kalo nak test mengandung....terus gi klinik.....free jer....

    ReplyDelete
  2. atia : 1 stick eh? nanti auntie tanya ade ke tak jual... hehe... atia dah ready ke nak dapat adik lagi? hehe...

    ReplyDelete
  3. Salam,slmt sejahtera
    Kami merupakan penjual pregnancy dan ovulation tester secara runcit(rm1.50/pcs),pukal(diskaun mengikut jumlah yg dibeli) dan dropshipper dengan harga yang berpatutan dan berkualiti


    Kami juga ingin membuka peluang menambah pendapatan kepada sesiapa yang berminat melalui Bisnes Dropship Pregnancy & Ovulation Tester kami
    ~Tiada YURAN
    ~TIADA MODAL
    ~PERCUMA

    layari blog shop saya di:

    http://upt-tester-strip-rm1.blogspot.com/p/dropship.html

    yang benar,

    Puan Nor

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...