JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, April 16, 2012

Mulan Bukak Kedai Baru!

Assalamualaikum wbt....

(Mode malu-malu kucing)... Sila bayangkan oke...

Mulan bukak kedai baru... Begitulah entry tittle di atas dan kesinambungan kisah nya yang Mulan nak ceritakan di sini... Pening tak bila ada banyak ayat tersirat? oke oke... Kanak-kanak, ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian, Mulan nak bagitau ni Mulan mula menjual baju sekarang.... BAJU KURUNG MODEN....


Memandangkan sekarang ni dah nak puasa kan, tak sampai 3 bulan kot so, Mulan n 2 orang partnership decide nak jual Baju Kurung Moden dulu... Insyaallah incoming plan nak jual blouse dan pakaian wanita pulak...

Sila berkunjung ke sini yea... untuk lebih lanjut...

ni lah satunya tapi SOLD out dah...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...