JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, October 17, 2012

Pengantin Terlampau

Assalamualaikum wbt...

Walaupun dah bertahun kami kahwin, tapi tak bermakna cinta kami akan padam... Of course saya sayang muncet saya... heeehe... Asam rumahtangga yang banyak mengajar kami dari jatuh, bangun dan rebah bersama-sama... Bersama-sama membina keluarga bahagia seperti yang diidamkan orang lain...

Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri... Betul tak? Tadi Mulan belek-belek album lama n found  gambar kahwin kami... Wah, hampir tak ingat dah kot pasal gambar nieh.... Jom review...

Gambar-gambar ini Mulan pick yang mana ok sahaja.. Actually semua pun ok tapi those are the best!


cantik kan colour make up dia... 


peacock time... 


dengan mak n abah tercinta...

.
.
.
.
.
.
.
-
.
.
.
.
.


dan yang paling susah nak buat ialah gambar ini :

giler kentang malu babe.. dun worry bukan betul pun... gimik je lebih... tak kena pun... hahaha





 ni kat rumah Asri... 


 rumah Asri yg penuh bendang...


 sebelah sana ialah Pulau Langkawi... so dekat kan... 



berapa kali take entah nak ambik shot nieh? asyik tutup muka jer... photographer cakap ulang lagi... huhu


p/s : even our anniversary is not yet coming, motif upload gambar ni tujuannya untuk mengenang kembali sejarah perkahwinan kami.. Mungkin anak-anak kami akan cakap " ooo.. ni lah mak ayah kite dulu"... kan terharu kan... sejarah perkahwinan yang tak akan dilupakan... 

Love u my hubby.. Lagi 2 bulan anniversary... <3 nbsp="nbsp" p="p">






















No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...