JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, October 18, 2012

Buang Ulat Lagi!

Assalamualaikum wbt...

Kalo part 1 dulu Mulan ada cerita pasal buang ulat di muka ku kan... Lebih kurang sebulan lepas Mulan temankan adik repeat buat lagi rawatan resdung kat situ... Di mana tempatnya? Di Meru Klang... Dengan kakak-kakak yang sempoi jer so rasa comfort la... Bukan guna bomoh or whatever ilmu hitam lagi syirik di sisi agama...

Kali ni cuma buat kat muka adik jer... Kakak yang merawat tu merayu mintak adik datang lagi sekali untuk rawatan selanjutnya... Rawatan guna daun sirih pulak... Rawatan ini adalah rawatan lanjut selepas rawatan basic...

Meh tengok macam mana rawatan tu dijalankan...

adik tengah standby time nie...  


 dibacakan doa sebelum letak daun pandan...


 sesi meletak daun pandan di muka..



dalam beberapa minit ditempek daun pandan di atas muka, kakak tu picit-picit mesra pipi adik nak tengok sama ada ulat tu keluar ke belum... 




  ni time picit jerawat... kata kakak ni kita memang kena picit jerawat untuk buang nanah, 
kotoran kat muka...


this time she produced 4 ekor ulat... naik 2 ekor... dulu 1st buat 2 ekor jer... 


muka adik sekarang... dan santek dah... bebas dari jerawat...

Disebabkan permintaan dari pembaca blog ini, Mulan letakkan contact number rawatan resdung ini kat bawah ni... 

 Kak Nor :
016 391 7994

Address :
No 20, Jalan Meranti Putih 2, Tmn Desa Permai, Batu 7 1/2,
Meru, Klang, Selangor.











5 comments:

  1. mushi : tak sakit pun... geli pun tak...

    ReplyDelete
  2. Salam...lain x edit dlu pic akak dik..hehehe..dr akak resdung meru..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...