JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, July 19, 2010

Dapat fresh flower...

Bunga kering n bunga segar....

Salam all...

Arini rasa sonok sangat sebab I dapat a bouquet of flower from Pn. Norlaila... Thanks a lot...
Pn. Norlaila ke Cameron n dia tak lupa membeli bunga untuk saya... Alahamdulillah...
I like it so much.....



Ade 5 bekas fresh flower yang dah kering n yang baru dapat....

Tiba2 teringat ade 1 bouquet of flower yang sudah kering kt dlm bilik pemberian adik angkat....
Pe lagi, saya pun gubah n letak dalam 3 bekas yang dibeli di IKEA 2-3 tahun dulu...

Potong batang pokok bg pendek n letak dalam pasu


Cantiknya bila bunga ros ni dah kembang


Sukanya tengok bunga2 nieh... Cam nak bawak tido sekali jerk..

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...