JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, July 15, 2010

Down

Rite now I`m feeling so bad as ...... I dunno how to begin.... Jz my mind always think n keep running about my life.... my life currently... as a wife... as a woman....

Bila orang bertanya perkahwinan tu best best ke? Sekarang aku hanya mampu tersengih... No comment... Saper yg dah kawen akan rasa benda yang sama... Pahit manis lalui bersama... Bila difikir2 balik rasa cam nak bujang kembali... Sebab banyak sangat tanggungjawab yang terpaksa kita harungi... Kalo tak kuat itulah jadinya karam di lautan...

Bila kawen banyak hati nak kena jaga... Waima hati sendiri terpaksa dipendam... Pasangan yang paling rapat dengan kita then she/he will always keep your heart hurt....

Bermulanya kawen, kat situlah kita baru mula mengenal pasangan kita... Betul kata orang, masa bercinta lain n masa kawen juga lain... Masa bercinta kentut bau wangi, masa sekarang?? Lari jauh2...

I dunno what saying from the bottom of my heart or jz telling what I can feel as a wife... N a value experience as a wife not be sell anywhere.... All woman can feel how is it.... As long as u`re geting married...


Ni short poem untuk orang yang bersedih :
You feel sad that you have failed.
Dive deep within.
You will feel that God's sadness At your failure Far surpasses your sadness.
Does it not console you?
It should and it must.

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...