JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, May 1, 2011

Blog Review Part 2

Selamat petang - dah menginjak ke malam dah nie... assalamualaikum...


Perut nie rasa penuh lagi, baru jer cadang nak buat cucur jagung... En somi pun nampaknya letih semacam... tido pulak dia... Haishh... Takpela, mb dia letih sebab dok metekedarah kacang menglembu cap Ayam jer yang Mulan sumbatkan siang tadi... huhu... Jom review blog jom sebelum Mulan lebih mengarut lagi... 





4. Naimi
Haaa, singgah ke blog Naimi tadi ingatkan Pn Naimi baru ajer kahwin... Rupa-rupanya lebih kurang cam Mulan jugak... sebab Mulan nampak header Naimi bersama suami terchenta kat atas tuh... Anyway tak jauh beza tarikh kahwin Mulan n Naimi... 4 bulan ajer beza... Mulan kahwin dulu... Yahooo... Mulan juz ucapkan selamat berbahagia dengan suami terchenta yerk... Insyaallah ada rezeki untuk Naimi dan Mulan untuk menimang cahaya mata suatu hari nanti... God know everything... He has a big planned for us... Amin...





2. amiey
Mulan boleh panggil Kak Amiey kot ek... Rasanya lah... Kak Amiey yang Mulan tau ade 2 org cahayamata yang cumel gitu... Qaisarah dan Qaid... Mulan tengok kak amiey suka masuk contest/giviaway n ada yang kak amiey menang taw... Jomlah kiter serbu blog beliau...



3. aya ariel
Mama Dona n Kesya ni namanya Aya... Cute sungguh anak2 mamadonakesya nieh... Putih melepak cam anak jepang pun ado... Mula mula Mulan agak confused ngan date of birth anak anak Aya nie sebab cam dekat sangat jer... Then, pk pk ade logiknya... Dona n Kesya nie cuma beza 13 bulan ajer.. Wah, pantess.. Kalaulah Mulan cenggitu kan... Alhamdulillah.. rezeki dari Allah SWT... jom review blog beliau...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...