JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, May 5, 2011

Step untuk dapatkan Voucher dari MILKADEAL

Assalamualaikum...

Okesss... Mulan dah kenyang makan kacang menglembu n I`m in good mood actually to show all of u how to get your VOUCHER from Milkadeal.. Yang Mulan show kan pada u all... Senang sangat step dia.. U just follow the steps given...

Mula-mula, u all kena click pada banner iklan yang di advertise kan tue.. Then ikut cara di bawah ini yea...



step1.. click buy







step 2. click proceed






3. siapa yang ada Mastercard/Visa boleh masukkan no akaun tapi bagi yang tiada cam Mulan ni leh click kat atas sebelah kiri... Dia tulis "Click here for more option payment"...lebih kurang camtu la dia kata...







4. u all masukkan ajer password n username... macam biasa lah macam wat payment.. CIMB banks ada, Mayban2u, Bank Islam, Alliance Bank dan lain-lain.... Then ikut ajer arahan yang diberikan...



Mulan tak tunjukkan step yang akhir-akhir sebab rasanya u all semua pandai-pandai belaka kan... So, u all boleh baca jer ek kat situ... harap semua puas hati key... ;-))))

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...