JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, May 6, 2011

Sign In For Churp Churp

Assalamualaikum wbt....


Siapa belum sign as a Churper mari click di sini???


Apakah itu churper atau Churp Churp??? Churp Churp ni actually lebih kurang an advertiser yang deal dengan company company besar contohnya MILO, HOTLINK, PROTON dan lain-lain yang ingin promote barang diorang dorang...Contohnya kalau HOTlink lah katakan, dia nak promote barang baru so dia gunakan Churp Churp lah untuk promote pada semua orang...


Itu kerja Churp Churp dengan advertiser... Cemana pulak kita as Churper???


Bila kita sign in as churper, kita lah orang yang bertanggungjawab untuk mempromote kan pada semua kawan/blogger dan lain-lain... Cara untuk promote nie terlalu banyak contohnya kita gunakan Facebook, Twitter, MySpace, Blog dan banyak lagi laman sosial yang lain... Sebagai churper apa yang kita buat sangat mudah dan senang sangat...


Then sekarang Churper ada hadiah menarik untuk dimenangi iaitu seperti gambar di bawah nie... 
blackberry bold 3

ipad2
ipod touch



Kalau ada luck boleh senang2 ajer dapat... Cam u all joint contest/giveaway tu camtu lah... Tup tup wah menang lah... Who knows kan???? Saper yang belum joint click ajer pada gambar di atas atau di sini....

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...