JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, May 3, 2012

Alhamdulillah muka dah cantik

Assalamualaikum wbt....

Jika korang tengok post Mulan yang lelama sure korang akan nampak perbezaan muka Mulan yang lebih segar berbanding dulu yang sangat banyak jerawat dan dah macam permukaan bulan... Time anak dara dulu muka Mulan merah dan jerawat tak berhenti naik untuk menghiasi permukaan kulit muka ini... Alahai, time nak kahwin dulu pun sampai Mak Andam pesan "jangan picit-picit jerawat tu, kalau pecah saya tak jamin yea"... Siap warning Mak Andam nieh kat aku.... Cehh... Tapi serius babe, cube lah korang tanya kat suami ku, mesti dia pun akan bagi jawapan yang sama...

Macam-macam produk Mulan cuba... Semua tak berapa serasi... Finally, Mulan guna AVENE... Beli dari SASA, IOI Mall, Puchong... Boleh baca kat sini post yang Mulan cerita mengenai AVENE....

Avene goes well and match with my skin... Tak tahu lah korang... Sebab ia berasaskan Thermal Spring...









LAlalala... daku gembira.... 



berhias dan cantik-cantik untuk suami... kehkeh.. kunun... 

nota kaki : ingat lagi masa 2 tahun lepas dan seterusnya , bila nak keluar jer mesti tempek foundation tebal berinci-inci sebab nak cover jerawat dan hitam-hitam akibat parut jerawat....huhu...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...