JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, May 16, 2012

Plaza GM Syurga Pemborong

Assalamualaikum wbt...

Korang pernah dengar Plaza GM tak? Mustahilla kalau tak tau kan... Bagi saper yang tak tau meh dekat sikit nak cerita.... Last weekend Mulan ke sana berjalan-jalan... Sajer usha-usha barang baik... huhu... Takde lah, lama dah tak menjejakkan kaki ke sana...

Untuk pengetahuan yang taktau apa itu Plaza GM, lokasi Plaza GM ni berada di sekitar kawasan Chow Kit Road... Bangunan nya agak tersembunyi dan ada lorong untuk masuk dan naik ke atas bangunan... Kenapa ke atas? Sebab parking nya di atas Mall tersebut... So, kereta kena masuk ke dalam lift dan lift akan angkat anda dan kereta anda sekali ke atas... Dari tingkat atas, kita masuk lift lagi untuk turun ke Mall....

Apa ada kat Plaza GM? Jawapannya : macam macam ada... Dari barang mainan, tuala, pakaian wanita, pakaian kanak-kanak, perfume, beg tangan, tudung, barang-barang souvenir hinggalah ke aksesori wanita dan keperluan rumah... Banyak kot nak senaraikan.... Jom tengok gambar yang sempat Mulan capture...

Semua barang di sini dijual secara BORONG... wujud ketegasan ayat di situ yea... Bagi peniaga atau para usahawan yang baru atau existing nak mulakan perniagaan bolehla berkunjung ke sini... Beli RM 2 jual RM4-RM6... Contoh yea.... Best tak? Untung berganda-ganda... wink wink..

ni kedai alat-alat solek wanita... replika bukan asli yea...



dari keychain hinggalan rantai leher dan rantai tangan



miscellaneous item... letakla kat hp ke bag ke atau mana-mana yang suka... :-)



gambar dia atas > cekak, getah rambut dll
(masalah html tak betul nieh)


cute la doll nieh...



pin bunga... boleh letak kat mana yang awak suka,...



gambar yang lebih kurang seperti di atas... huhu



alat make up wanita lagi!



nah cekak kat ekau satu....



rantai tangan kristal....




mascara n lip gloss replika... maybe it`s maybelline...



I like the tone colour...




nak gi dinner? nah ambik nieh



mascara, eye shadow, blusher sumer ada.... replica babe...
I just shown these picture doesn`t mean I`m using these product... keh keh...




whateva dude...

9 comments:

  1. kalo kat GM klang lagi banyak kot sbb besar tempat tu....ntah bila ntah nak gi....

    ReplyDelete
  2. GM Klang besar sebab lebar.... Plaza GM kat KL nieh ada 7 tingkat Mall dia...hehe... pegi la nt... cuci mata... ;-)

    ReplyDelete
  3. GM ada jual baju pengantin tak? :)

    ReplyDelete
  4. Baru first time pegi, best sgt tp nak kena beli borong tu yg x tahan, hehe

    ReplyDelete
  5. hi... nk tanya.... kt situ ada perasan tak if dia jual cekak minnie and mickey??

    ReplyDelete
  6. kt situ ada jual cekak mickey n minnie tak?

    ReplyDelete
  7. kat situ macam2 ada dear... dari segala jenis barang n item.. boleh g survey yea kat sana... saya pun tak berapa pasti... maybe ada... ;)

    ReplyDelete
  8. semua ni borong ker..awk yg jual ker..

    ReplyDelete
  9. macam mana ye nak pergi plaza gm kl dr shah alam dengan menaiki pengankutan awam?

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...