JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, May 2, 2012

Saya jadi taukey ke taugeh?

Assalamualaikum wbt...


Last weekend on Sunday, Mulan and few friends bukak booth di Padang SKPI untuk jualan HARI SUKANEKA... 

Mulan jual Marsmallow celup coklat, buah dan air... Ya ampun panas giler kot time tu... Kitorang dah start jual pukul 8.30 pagi sampai 11.30 pagi... Sambutan meriah bangat... Tak menang tangan.... Alhamdulillah... Taklah untung sangat tapi kepuasan menjual tu yang penting... Best tengok kanak-kanak membeli... Macam-macam ragam... Jom tengok gambar...



Marshmallow dah sedia untuk dimandikan....



Ini dia bahan-bahan untuk melukis ye kawan-kawan...



Yeaa... dah siap mencelup dan menabur bahan-bahan tersebut... 



Ni lah dia... Marshmallow salut coklat berhias...


See, sibuk-sibuk pun sempat lagi ambik gambar... 



My hubby tolong potong buah...




Apalah yang muncung tue...



Yeayyy... time ni pagi lagi dalam pukul 9 gitu so matahari tengah nak naik.... Pelanggan pun belum ada sebab tak haus lagi... Tunggu tengahari, baru tau cemane bahangnya... 

Whatever it is, we're happy kerana dapat menjual... Poyo sangat... hehe

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...