JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, May 23, 2012

Kerabu Epal Akhirnya

Assalamualaikum wbt....

Last day Mulan ada jengok ke blog TTCian but I cant remember her name... Alamakss... Mulan terliur tengok kerabu epal yang di show off kan... hehe... Apa lagi malam tadi jugak Mulan cuba buat... Mulan belasah je buat macam buat kerabu mangga... Cuma replace epal ajer... Disebabkan Mulan nak puasa esoknya so dinner kami agak lewat sikit la... Pukul 9.30pm baru dinner... Uishhh I tak pernah dinner lewat cenggitu... Takut gomok kot... huhu... (bajet kurus sangat)....

Mulan suruh hubby rasa... Dia kata tak pandai nak makan epal dengan nasi... hurmmm.... But my Idan makan dengan lahapnya... hehe... Tapi dia complaint "kenapa pedas sangat".... Ala makan jela Idan...





yummy... 


ni ayam masak sos ajer... 



telur dadar semestinya... 



5 comments:

  1. wah..terliuq i...dh lama xmain masak2 ni..malas je lani..awat xtau..huhu

    ReplyDelete
  2. tu la, sedap rupanya bila buat kerabu dengan epal... epal hijau la kan... sour sour gitu... try la g ha...

    ReplyDelete
  3. oo..sour2 cm pelam gak kan..tp malas nk buat nti mr kobain bkn mkn i yg mkn sorg2..dia bkn nk mkn benda2 pelik cmtu..

    ReplyDelete
  4. kena ambil epal hijau baru best..
    samer cam mr asri i... tak reti katanya... maklumla orang kampung... kikiki....

    ReplyDelete
  5. dapnye2! saya suka gak makan kerabuu. heheh bleh la nak cuba nanti ;)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...