JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, May 21, 2012

Bila Qaisara Nangis

Assalamualaikum wbt...

Tengokla Baby Q nieh... Baru je seminggu lebih tak jumpa her cute auntie dah tak kenal... Sampai hati tau... Huhu... Kemain nangis lagi ingat kita marahkan dia... Makngah tak marah la cayang...

So, the solution is I have to zip my mouth  for a while kalo tak nanti dia nangis lagi... Whatever word from me Baby Q ingat kita marahkan dia... Dia dah pandai dah... Dah kenal orang... Maybe mood dia tak berapa baik sebab lapar kot... "Shaye belum minum shushu la makngah.... Sebab tu syaye nangis..."....

Agaknya lah kan... Bila dah minum susu hahhh kau... Takde lak dia nangis... "hehe... syaye dah kenyang... Syaye tak meragam lah lagi"...... Sabo je kan... Nangis kuat pulak tue... Makngah pun takut dengar... hehe



ni masa mula-mula sampai umah makngah ( Mulan).... dia dah mula nak nangis... Panggil "Qaisara" je pun... hihi



ni lepas mandi... hamboi lagi kuat koooo...



"Syaye cube ok tak nangis... ok, syaye try...."



haaahh... "syaye nak ibu syaye... "


nota kaki : Baby Q oh Baby Q... sabo jela... nanti jangan nangis lagi taw...

3 comments:

  1. tu la mkngah xmo jenguk slalu...dah qaisara tkt..hehhe

    ReplyDelete
  2. comelnya.......;)
    btw thx akak sudi follow yaya.
    rajin2 singgah la ke blog yaya =)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...