JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, May 1, 2012

My baby Q

Assalamualaikum wbt...

Geram tau tengok si comel ni. Tak puas nak gomol semalam. Kalau boleh I taknak bagi dia tidur. I nak main jer ngan dia. Hehe. Makngah ni nk kena taw kacau kite nak tidur.


saya belum mandi lagi time nie....




kite senyum kat makngah kite yang cun nieh.... hehe










ape makngah zoom dekat sangat nieh.... kite malu laaa...









eeeee... tajam la pak ngah punya misai + jambang... hehe
time ni kite dah mandi... dah wangi... n kite rasa ngantok pulak... makngah taknak kasi kite tidur la... huhu...







Dress ni makngah yang bagi... Tapi besarla makngah... Kena tunggu kite 3-4 bulan baru muat... hehe

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...