JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, September 3, 2010

Akak Ipar Akad Nikah Esok

Malam ni ai kena pack lagi barang untuk balik ke kampung...tanah airku yang tercinta.... Balik naik kereta plak... Last week ai dengan SOLO nyer balik naik boos...Act esok kakak ipar ai nak akad nikah... Puasa2 ni lah pulak kan nak menikah.... Yela, mb di hari yang mulia nie bakal suaminya nak berkenalan dengan lebih rapat lagi ngan akak ipar ai tue... Masuk nie dah 2 mggu berturut2 dah ai balik ke Kedah... Then, Rabu nie nak balik kg lagi untuk celebrate Raya... Ape2 pun ,  tahniah buat akak ipar ai yang akan melangsungkan majlis akad nikahnya pada esok hari... N mak n abah ai pun datang untuk memeriahkan majlis... Siap bawak petai lagi... My mak abah memang baik ngan my MIL & FIL... Alhamdulillah.... Semoga ikatan mereka lebih rapat lagi... Aminn...

2 comments:

  1. xramai kan nak nikah time bulan pose...
    padahal bukan haram pon..
    huhuuhu..takot terrrexsiden jer..hehehe

    ape2 pon tahniah untuk kak ipa...
    nnti uplode pic eh..nak tengok jugak...hehe

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...