JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, September 2, 2010

A-Kantoi main bni org.3gp


Post nie ai post sebab dad ai ada dalam video nieh... Dad I dilantik oleh orang kg untuk memberkas orang2 yang berkhalwat atau seumpama dengannya untuk disoal siasat dan diberi tazkirah.. Al-maklumlah orang masjid... i`m proud to be her daughter... Alhamdulillah... (teringin nk ikut jejak dia tp takleh sebab pompuan).....
Ok2... Back to video... Actually bini orang n laki orang ditangkap oleh orang kampung selepas Asar.. Jadi, bila dah tak tahan sabar abeslah laki orang nie kena belasah dek orang kg.. Alahai malunya bini orang ni bila orang kg semua dok kerumun dorang berdua.... Mereka berdua nie kene tangkap kat chalet kt Taman Rekreasi dekat ngan kampung bapak ai... Kampung apa takmau lah habaq kat sini kan...
Bapak ai datang selepas Maghrib n simpan IC dorang untuk disoal siasat... Tapi abesla lebam2 kena terajang dah... Nak buat apa lagi kan... Semua dok geram ajer... Laki org ni dah anak 5 dah... Yang sulung 12 tahun... Hurmmm... ape nak jadilaaa... Dunia nak kiamat dah agaknya...

6 comments:

  1. gila takut aku..wahahaha

    cakap utara neh..

    ReplyDelete
  2. gilos...kat kg sy pun ada juga kes gitu

    ReplyDelete
  3. ish lah...ni semua kes tak takut hukum Allah

    ReplyDelete
  4. atia takleh tengok taw sebab under age... ;-)
    raina : mmg takut pun tp org yang buat tu tak takut... yela kt kedah nie...
    eryati : hurmmm... sabo jela... dunia dah nk kiamat...

    ReplyDelete
  5. Nauzubillah..

    Nway, ni kes suami orng khalwat ngan bini orng lain la ni yek?

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...