JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, September 20, 2010

Raya Aidilfitri 2010

Tahun ni macam tahun lepas gak, kami beraya di umah my family... Then petang raya pertama tu baru pulang ke rumah family suami... Seb baik suami tak bising... Lagi pun dekat ajer... And my suami yang suggest utk beraya pada raya pertama di rumahku dulu sebelum pulang ke rumah ibundanya... Ok lah kan... Sedar tak sedar dah 10 hari beraya... Tapi sebelum terlambat ai pun nk upload pica raya tahun nie...
Me n husband

wif dad
wif mom
wif sista

2 comments:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...