JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, July 20, 2012

Cashout Nuffnang

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, setelah berblogging selama inilah hasil yang Mulan Maseirra dapat... Bukan sehari 2 babe, malah bertahun kot... Since Julai 2010 Mulan start berbelog, mulanya hanya sekadar sajer-sajer, suka-suka, poyo-poyo malah perasan yang teramat sangat.... Bila dah masuk tahun kedua, barulah berjinak-jinak dan rasa 'feel' berbelog tu datang menguasai diri ini...

Tahun ketiga, rasanya kalo tak publish seminggu sekali, memang tak sah lah... hehe... Rajin pulak tetiba pulak diri ini... Mungkin kali ini topik Mulan lebih kepada info, sharing menda-menda yang bermanfaat kot... Poyo-poyo pun ada jugak...  selalu jer.... haha

Actually Mulan nak cerita earning Mulan yang sikit lagi jer nak sampai RM50.00... Tak sabar nak cashout babe... Lama gak tunggu nie... Alhamdulillah lagi sekali...




2 comments:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...