JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, July 3, 2012

Lepak n makan di Bazaar Rasta Ttdi

Assalamualaikum wbt...

Hi sayang sayang... Cewah... Nak cerita sikit pasal jalan-jalan cari makan kami di Tapak Bazar RASTA, TTDI Damansara... Kami pergi bertiga jer... Geng Fameara's... Actually tujuan kami cari makan di situ memang bertujuan... Apakah tujuan nya? Jeng jeng jeng...

Famera's akan mengadakan jualan di Bazaar RASTA TTDI, Damansara pada 8 Julai 2012 jam 11am-7pm.. Apa yang kami jual? Antara jualan kami ialah Baju Kurung Moden, Blouse (trendy & stylish), Tudung Terkini dan aksesori-aksesori....

Jadi disebabkan kami ni nak bukak booth di situ, so kami pergilah meninjau-ninjau kawasan tersebut... Sampai jer kat sana, kami tercengang-cengang sebab situasi nya totally different... Rupa-rupanya ada Medan Selera yang besar di situ...  So kami apa lagi,order makanan dan makan dengan penuh kasih sayang lahapnya... no no no... Memasing perut sedang menyanyi di dalam... Actually tak la lapar sangat sebab memasing dah take heavy dinneer, ni cuma nak alas perut n manja-manjakan perut dengan desert dan manisan jer... Let`s check it out what we`re mentekedarah....



ni bukan abc tau... Air santan bersagu merah dan hijau kot... I`m not really sure becoz that`s not mine... That`s my auntie nye drinking water... dengan angkuhnya daku...


tuna mayo toasted is mine!




u can see the structure from the top




gula... untuk apakah?



untuk dimakan dengan ubi kayu bersama kelapa...



wow... akibat zoom terlebih... ni sambal... 



Kak Nora tunggu laksa dia... I`m waiting for my Dim SUm... not yet come... 



posing dulu... muka letih... u can see it clearly... 



muka sememeh di sebelah kanan itu ialah saya with my auntie



yok kita makan yok...


nota kaki : jemput datang ke booth kami di RASTA TTDI, Damansara pada 8 Julai 2012 ni... Diskaun akan diberikan kepada follower Famearas di facebook mahupun blog... 

Thanks...

1 comment:

  1. wah! Bestnya... teringin nak datang....waduh! jauhnya...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...