JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, November 11, 2012

Epilator - Hair Romover Terbaik

Assalamualikum wbt...

Sesetengah wanita yang berbulu lebat pasti akan resah selalu memikirkan bagaimana caranya untuk menghilangkan 'unwanted hair'.... Tak kiralah di betis, paha, bawah lengan,muka mahupun di mana sahaja yang tak dikehendaki... Kat sini Mulan nak share sikit macam mana nak hilangkannya dan kamu dah tak perlu hentak-hentakkan kepala lagi ke dinding hingga berdarah... Mulan ada jalan penyelasaiannya bagi menyelesaikan masalah berikut....

Last month Mulan order Epilator Hair Remover from Groupon.my... Cuma RM78.00 after off sales from RM200 gitu....Mulan rasa best sangat sebab Epilator ni mudah sangat... Lalukan jer kat tempat nak cabut 'hair' tu dia akan tarik hingga ke akar.... Rasa sakit tak? Of course sakit... Tapi sakit cam kena gigit semut jer... Eh, semut gigit lagi sakit la babe... Yang ni sakit-sakit manja jer... Dun worry sebab kita boleh laras kelajuan...

For me, I choose speed yang paling laju... Ada 2 kelajuan je pun... Haa... ambik yang laju tu... So, speeding dia akan buat Epilator ni tarik dengan super laju dan kurangkan kesakitan...




Mula-mula confuse ada parcel for me... Betul-betul lupa pasal nieh... 





 rupa kotak luar... 





It`s coming in Pink... Sesuai dengan wanita... boleh laras 1 atau 2 kelajuannya... 







 besi ni lah yang akan cabut 'hair' anda hingga ke akar... So, it keep log lasting until 3-5 weeks... 






Epilator ni kena cas 16 jam untuk kali pertama penggunaan... Then 4-6 hours for 2nd time n continuous 






Boleh tengok video kat bawah ni macam mana model ni aplikasi kan Epilator ini... 


nota kaki : recommended beli... actually ada jenis lain kat pasaran... function sama jer...  boleh tanya kat farmasi berdekatan anda...

tq sudi singgah... :)


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...