JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, November 20, 2012

Terubat Rindu Makan Meatball Di Ikea

Assalamualaikum wbt...

Dalam pada semua orang sibuk bercuti selama seminggu kerana Deepavali, I pulak gelisah dekat rumah taktau nak buat hape... Boring tahap gaban dah babe... My husband pulak Out Station... Hurmm... Apa lah nak dibuat? Rutin harian : memasak, melipat kain dan kemas rumah dah ready....

Masa untuk TV time...

Tetibe ada bunyi kat phone... ada orang whatsapp... siapakah orang itu?
Kak Nora whatsapp ajak g The Curve- ambik laptop... then pegi IKEA... dah dekat kan... so apa salahnya kalau cuci mata.... Tengok-tengok barang rumah sekali...

Maka, selepas tempek bedak BB Cream + oles sedikit Eye Liner, I`m Done... Driving to the destinations...
Together with Paksu, Idan, Tasha n Kak Nora...

Benda yang paling tak boleh dilupakan bila bertandang ke IKEA ialah meatball nya... Sedap ke? I would rate it 3 out of 5... Pesal sikit sangat? Tak sedap la tu... Sauce dia memang sedap... But I`m prefer if they put more meat in the meatball... Reduce the flour... I rasa meatball yang Indon buat Bakso tu lagi sedap... Penuh dengan daging...

Bila dah ambik makanan dengan super banyak, masalah nak cari tempat duduk pulak... Dahla tadi beratur panjang... Aduhai... semua orang pun mempunya masalah yang sama dengan kami iaitu perut yang berbunyi lagu-lagu sedih minta diisi...

p/s : keadaan makin sesak kat area The Curve-Ikea bila Kidzania pun dibina di sebelah tu jugak... Dalam 50-100m kot bangunan Kidzania dari IKEA... Memang tak jauh pun... Pastu cuti sekolah pulak + Public Holiday...

Taknak semak-semak kepala, jom melantak dengan kami :




Lemon Herb Chicken




 Poached Salmon is Mine...





 Sweedish Meatball..




 Chicken Wings




 meja pun tak celuih (muat) dah dengan makanan kami yang super banyak.... 
some of them letak dalam trolly... 




 makan... makan... stim pulak mata paksu... 




pose before eat... 




 action pegang ayam tu mesti ada... 




 mushroom soup... 





 hidangan lazat yang bakal habis tak lama lagi... 




 Nice la cermin dia... Baru kot... Sebelum x perasan pulak ada.... 




                                                 Kaki ku pulak bengkok-bengkok tu kenapa?




nak jugak nampak IKEA tue... 





No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...