JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, November 5, 2012

iOS6.0.1 is Ready for Apple user

Assalamualaikum wbt...

Wah, cepat betul Apple putih ni mengiyau-ngiyau mintak di 'update'kan... Dah iOS6.0.1 dah... Rasanya baru jer update iOS6.0.0....

Mulan connect to itunes this morning and found this... So, I`m ready to upgrade my OS for my iPhone 4s... Bila iPhone 5 touch down Malaysia? Hurmm... I know I won`t be able get iPhone 5... haha... I rela tak dapat pun... Maybe I'll move to another mobile provider kot... Samsung ke? Teringin la nak Samsung S3... My hubby kata nak belikan... hehe...

Meh nak ajar caner nak upgrade iOS nieh...

1. Mula-mula cucukkan jer cable kepada iPhone  /iPad / ipod touch anda and connect to itunes... Make sure u have downloaded iTunes first.

2.  Dah connect and tunggu kejap dia akan berikan notification macam ini...



3. Then follow jer instruction yang diberikan... Jangan cabut cable tersebut okeh... Biar dia habis download upgrade gadget anda...





iOS6.0.1 ni improve kan benda-benda kat atas ni... 
sila baca apa yang di'improve'kan... penting...!!!



  toksah rajin baca sangat... Next jer... 



tunggu jer sampai habis... boleh tengok kat atas...tengah-tengah tu,,, Progress shown.


p/s : tak sabar nak tengok apa yang di upgrade...  








No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...