JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, November 28, 2012

Tudung Fareeda Chiffon Cantik

Assalamualaikum wbt...

Sebelum ini, dah macam-macam tudung Mulan pakai... Dari shawl- gaya Hana Tajima mahupun belit-belit macam biasa ke Tudung Pearl Haya ke Tudung Bawal ke Tudung Lycra ke Tudung Crown Manik ke Tudung Moon Sakura... Ishkk... Banyak sangat la koleksi tudung insan bergelar wanita nieh... Kalau nak senarai memang jenuh la... Tak tersenarai babe... Ada jer koleksi yang baru... Dalam setahun ada kot 3-4 design baru yang diperkenalkan...

Kalau ikut trend memang tak terikut babe... Mau pokai duit suami beta... Dalam Islam pun mengajar supaya tak berlebih-lebihan dalam berbelanja... :)) Tapi wanita memang susah la nak tahan godaan bila terjumpa benda-benda yang cantik... Kannnnn....

Nak cerita jugak nieh.... Last week teman my auntie n my close friend ke GM Klang... Terjumpa pulak kedai borong tudung murah... Mula-mula tu tak teringin pun nak pakai waima sarung pun kat kepala...

Akibat dorongan nafsu yang kuat dan ajakan sungguh-sungguh dari mereka, jadi I pun cuba lah sarung Tudung Chiffon Fareeda... (Bukan jenama Fareeda pun)...

Bila pakai, just nice and suite ngan muka I... ehem ehem... Bukan 1 malah 3 I rembat... hukhuk....
suami I terbatuk... hehe.... Tula... mula-mula jual mahal (kata nak setia dengan Tudung Bawal je).... Finally tergoda juga bila dah sesuai sangat dengan muka ku yang super bolat ini...



 pink color yang terang....





pink belacan... 




nota kaki : 1 lagi warna biru laut + biru windows 7... nanti nak pergi lagi n beli lagi... Yang penting tak payah gosok... nak basuh pun senang jer... Celup-celup jer ngan air sabun n bilas dengan air bersih.... Tak payah beria-ria nak sental kemain... Chiffon kan...




1 comment:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...