JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, March 27, 2011

I`m sweat...

Cenggini ke rupa aku malam tadi??? 





I`m sweat not because of aerobic but the hot weather... Sangat2 panas skrg nie di KL... taktaulah kalo kat negeri2 lain... tapi kat sini mmg bahang... malam2 takleh nak tido... yelah selalu boleh berpeluk2 kan dengan mr suami tapi skrg dah takleh... (mode 18sx).... n of course rumah I takde aircond... Keliling rumah penuh dengan CCTV tapi aircond satu pun tarak... what can I do???

Maybe boleh request ngan mr somi untuk adakan aircond... hehe...

Anyway surprisingly it juz end of cold weather couple days a go... Then the hot "air" is visiting us... Adoiii... tak sukanya ngan cuaca panas.... Kalo peluh disebabkan bersenam takpe jugak ini peluh yang tak diundang....

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...