JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Saturday, March 26, 2011

Giveaway zalin onceitalk.com

Salam... Assalamualaikum...
Tadi jalan2 blogwalking ternampak 1 giveaway contest yg dibuat oleh  
zalin onceitalk... Actually ni kali kedua contest GA yang aku masuk... First dulu tak menang... Kali ni harap adelah chance nak menang kan... Harap2 random.org pilih aku... wink wink....  Bila aku tengok hadiahnya i was thinking twice because I`m postpaid user...lol... However if I can win this, I know what am I going to do with that prepaid....  Bagi kat mak atau abah saya lah... hehe... sebab saya sayang mak abah saya... ;-)
Kawan pilihan yang saya tag ialah 

Cara-cara nak join.
1. Buatkan satu entri tentang giveaway ni bertajuk "Giveaway zalin onceitalk.com".
DONE
2. Link kan entri korang ke entri ni.
DONE
3. Letakkan banner atas tu dalam entri korang. Kalau boleh, letakkan pada sidebar blog korang dan link ke entri ni. Lagi cun.
DONE
4. Wajib follow blog ni.
DONE
5. Tag sekurang-kurangnya 1 orang blogger (untuk tujuan promosi). Jangan lupa beritahu rakan yang anda tag mengenai GA ni.
DONE
6. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen entri ni ye.
   DONE
Untuk lebih details u oll pergilah lawat beloh beliau yerk... Sure tak rugi punya joint contest nieh... Untung sabut boleh dapat hadiah... Untung batu kita cuba lagi... yeaaaa...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...