JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, March 29, 2011

Mimpi Bayi Maksudnya Disihir... Betulke???

Untuk pengetahuan u oll ema selalu gak mimpi baby/ bayi... Ade jelah jalan cerita yang berlainan dalam mimpi and suddenly muncul baby... baby tu mesti serba putih dan dibedung gitu... Hurmmm... 
Agak menyeramkan kan...



Tp tulah selalu terjadi pada ema.. Pernah sebelum nie tengok program Dr. Fadzillah Kamsah n dia jemput seorang ustaz... Kata ustaz tu kalo mimpi bayi = perkara tak baik dan ia menjurus kepada sihir... Seems ada orang nak sihir kita cenggitu... Tapi lagi tak elok kalo kita nampak bayi tu tengah menyusu.... Itu maksudnya sihir tu dah masuk dalam badan kita... ataupun saka mendekati kita... huhu

Luckily ema tak pernah la mimpi bayi menyusu tapi mimpi bayi selalu gakla... Cam 3 mggu sekali- sebulan sekali... Kalo mimpi bayi ema mesti ingat sampai ke pagi... Mimpi benda lain takdelah pulak ingat.... Takut gak... Any tips u oll untuk selesaikan problem nieh??? atau juz ignore it...

boleh baca kat sini pasal tafsiran mimpi



5 comments:

  1. Yeke ... Slalu mimpi baby .. Terutamanye kalau nak period .. Kalau mimpi tu malam Isnin, sure hari slasa dah period ... Dulu masa blom kawin, takdela plak camni ...

    ReplyDelete
  2. adialuze : sama ar cam ema... sebelum kawen takde lak nak mimpi baby nieh... sejak dah kawen nieh... so weird..

    ReplyDelete
  3. i pun ade mimpi bayi gak . but mimpi i macam i dah kahwin , padehal i tk kahwin lagi baru 15tahun kot --'

    ReplyDelete
  4. huhu...xde pela sis,,,positif k..=)

    ReplyDelete
  5. hu3...kite pon penah mimpi bby nie(dtg dekat & nk BF)asben pon penah mimpi bby dtg kat die..time b4 peknen penah..time peknen penah.. time dh dpt bby Qaisara pon aje jgk..then g kat pusat perubatan zamdhurani...jmp ustaz sharhan...die pon btau kalo mimpi bby x kire lelaki or ppn mmg "SAKA"...but after g sane & minum air zam2 yg dieorg bg..alhamdulillah dh xde mimpi tu lg...hu3

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...